Region

Svet

Milica Todorović: Čekam poziv od Bred Pita

Pobednica druge sezone “Zvezde Granda” Milica Todorović vratila se sa Tajlanda, gde se odmarala sa dečkom, kompozitorom Radetom Kovačevićem, i njegovim bratom, pop zvezdom Sašom Kovačevićem. Sad joj predstoji kasting za film Breda Pita i Anđeline Džoli “Snežana i sedam patuljaka”.

Milica Todorović: Čekam poziv od Bred Pita



Pevačica je odmah po povratku počela glumačke probe sa čuvenim Emirom Kusturicom, u čijoj pank operi “Dom za vešanje” tumači lik mlade Ciganke Azre. Milica kaže da je spremna da 24. i 25. marta ponovo “pokori” Beograd, kao što je to učinila i pre godinu i po kada je sa ovom operom tri puta punila Sava centar.

“Četiri godine nakon premijere u pariskoj Bastilji, mnogo sam sigurnija u sebe i ekipu. Probe su danas veoma lake, dok sam na početku satima vežbala jednu stvar. Kusta zna da sam imala dve leve noge kada smo počeli da spremamo predstavu. Najbitnije je što sam učila od tako dobrog profesora kakav je on, svaka njegova pohvala blaga vredi. On je jedinstvena osoba, privilegija je raditi s njim.”

Koji komentar na tvoje glumačko umeće ti je urezan u sećanje? “Gorica Popović mi je rekla da ću napraviti veliku grešku ako ne upišem glumačku akademiju. Budući da znamo ko je ona, ovakva njena konstatacija je svakako za pamćenje.”

Da li ćeš je poslušati? “Ne razmišljam o glumi kao o svom osnovnom zanimanju. Nikad ne bih bila samo glumica. Pevanje je moja najveća ljubav i to najbolje radim. Daleko od toga da nisam zadovoljna kada neko pohvali moj doprinos Kusturičinom komadu. Presrećna sam što sam savladala i glumu i što sam deo sjajne glumačke ekipe.”

Da li si posle te uloge dobila još neku značajnu glumačku ponudu? “Kustin pomoćnik Boban Dedejić me je prošle godine pozvao na kasting za film Breda Pita i Anđeline Džoli ‘Snežana i sedam patuljaka’. Taj projekat je i dalje na čekanju, tako da postoji mogućnost da odem na kasting.”

Da li bi imala tremu kao filmska partnerka Breda Pita? “Ko ne bi imao tremu?! Ipak, zadovoljstvo bi bilo igrati pored tako uspešnog glumca i privlačnog muškarca.”
Nedavno si se vratila sa odmora u Tajlandu. Kakve utiske nosiš odande? “Tajland definitivno nije za mene. Videla sam prljave stvari, tamo su legalizovane pojave koje se kod nas osuđuju. Mislim da je Tajland idealno mesto za mlade, lude i neiživljene likove koji uživaju u bludu i razvratu. Iako sam mlada, za mene su bolja neka druga, romantičnija mesta.”

Tvoje fotografije sa odmora sa bratom tvog dečka Sašom Kovačevićem neki su prokomentarisali kao previše slobodne. “Svašta, pa on mi je kao brat. Ja sam, bre, njihova.”

Jel’ to nagoveštavaš da ćeš uskoro uzeti njihovo prezime? “Ne, Rade i ja smo još mladi za to. Ima vremena da se venčamo, ako nam bude suđeno. Volimo se i odlično se slažemo, ali o braku još ne razmišljamo. Šalim se kad kažem da sam njihova, ali je istina da su mi izuzetno bliski kao porodica, s obzirom na to da sam po ceo dan kod njih.”

Oslovljavaju li te već Kovačevići sa snajka? “Pa da, u šali me tako zovu.”

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>