Region

Svet

Ceca dobija 500.000 evra od TV Prva - Ivan Ivanović demantuje

Ceca Ražnatović - @CRaznatovic - dobiće 500.000 evra za ekskluzivnu ispovest u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na Prvoj televiziji

Ceca dobija 500.000 evra od TV Prva - Ivan Ivanović demantuje



Kurir saznaje da će Ceca dobiti 500.000 evra za ekskluzivnu ispovest televiziji Prva, gde bi u specijalnoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u potpunosti trebalo da razotkrije svoju intimu.

Ceca će otkriti do sada nepoznate detalje o danima provedenim u pritvoru tokom akcije „Sablja“, obelodaniće sve što je prethodilo osmomesečnoj kazni kućnog zatvora, kako su hteli da joj otmu deo kuće i šta se zaista desilo u slučaju „Obilić“, saznaje ekskluzivno Kurir. Ona će pričati i kako je ranjenog supruga držala na rukama dok nije izdahnuo, govoriće o svojoj ljubavi prema Arkanu, o njegovoj deci i Mihajlovim napadima na nju.

Inače, svota koju će dobiti biće taman dovoljna da državi plati poslednju, treću ratu od 500.000 evra.

"Prva konstantno priprema i realizuje nove projekte i iznenađenja za gledaoce, ali u ovom trenutku još je rano da otkrivamo detalje naših planova" - saopšteno je Kuriru u pres-službi Prve TV.

Posle Kurirovog teksta oglasio se i voditelj televizije Prva Ivan Ivanović koji je demantovao celu priču sledećim objašnjenjem:

"Dakle,pročitao sam i WOW!$! Ja ne znam da li TV sa njom ima neke dogovore,ali ja nemam nikakve veze sa tim... Niti ću imati... Nismo plaćali Cecino gostovanje i molim vas da shvatite da je Kurir smeće od novine, kojoj ne može da se veruje. Ja sa ovom pričom nemam ništa" - napisao je Ivan na svom Tviter profilu.

Izvor: Kurir; Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>