Region

Svet

Nevena Djordjević i Igor Terzija zagrljeni prošetali gradom (Foto)

Iako im je titula "Prvi glas Srbije” za dlaku izmakla, finalisti ovog takmičenja Nevena Đorđević i Igor Terzija bi mogli da se prijave za drugu - "Prvi zagrljaj Srbije”! Naime, paparaco dnevnog lista Alo je uslikao zaljubljeni par kako se šeta beogradskim ulicama ne skrivajući emocije.

Nevena Djordjević i Igor Terzija zagrljeni prošetali gradom (Foto)Naime, Nevena i Igor su tek nedavno priznali da su u vezi, a na slikama izgledaju kao da su već dugo zajedno.

Da ne kriju da su srećni, pokazali su i ovaj put jer su oboje šetali sa velikim osmesima na licima i sve vreme jedno drugom nešto šaputali. Nežno su se gledali, smejali i grlili. Kako Nevena iz jedne ruke nije ispuštala Igorovu, druga je bila rezervisana za telefon, pa je tako kuckala poruke, ali i telefonirala. Čak ni u tom trenutku nije pustila Terzijinu ruku. Vidi se da se veoma sigurno oseća pored njega, te joj je prijalo kada ju je zagrlio. A vama ostaje da procenite kako bi izgledao „Prvi zagrljaj Srbije”, i da li bi Nevena i Igor mogli da ponesu ovu titulu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>