Svet

Region

Adam Sendler oborio rekord : 11 puta nominovan za Zlatnu malinu

Dok su se proteklih godina uoči Oskara delile nagrade za najgora glumačka ostvarenja, ove godine objavljena je samo lista nominovanih, a dobitnici Zlatne maline na 32. dodeli biće poznati tek 1. aprila.

Adam Sendler oborio rekord : 11 puta nominovan za Zlatnu malinu



Glumac, producent i scenarista Adam Sendler dobio je čak 11 nominacija, uključujući i one u kategoriji za najgoreg glumca, glumicu, scenario i film. U komediji "Jack&Jill" Adam je odigrao i mušku, ali i žensku ulogu.

Njegova romantična komedija "Just Go With It" ima pet nominacija, a film "Bucky Larson: Born to be a Star" za koji je Sendler napisao scenario ima 6 nominacija. Najviše nominacija do sad je imao Edi Marfi, pet.

Nikolas Kejdž nominovan je u kategoriji najgoreg glumca za uloge u filmovima "Trespass", "Season of the Witch" i "Drive Angry 3-D".

"Sumrak Saga: Praskozorje prvi deo" ima osam nominacija, uključujući i one za najgoreg glumca i glumicu koje se odnose na Tejlota Lautnera i Kristen Stjuart.

Od ostalih poznatih glumaca, među nominovanima je i Rasel Brend u kategoriji najgoreg glumca za ulogu u filmu "Arthur",  "Transformers: Dark of the Moon' te 'New Year's Eve".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>