Region

Svet

Neda Ukraden: Hanka Paldum me proganja

Iako je rat u Bosni i Hercegovini završen 1995. godine, razdor koji je on stvorio između Hanke Paldum i Nede Ukraden još ne jenjava, a nakon što je bosanska pevačica za tamošnje medije oštro kritikovala koleginicu, Neda je odlučila da uzvrati udarac, nazvavši Hanku licemerom.

Neda Ukraden: Hanka Paldum me proganja



"Ne znam zbog čega mene ta žena proganja. Nisam želela da budem deo rata, niti politički da budem umešana, ona jeste. Bila je na osnivačkom odboru SDH-a, a ja sam zbog prijateljske ponude ispala najveća budala. Sad me samo zato što sam odlučila da živim u Beogradu ona svaki put proziva - kaže Neda, a tvrdnju Paldumove da joj je nudila da snime duet o Bosni, što je ona odbila, naziva izmišljotinom.
 
Neda Ukraden i Hanka Paldum se suočile posle 20 godina (Video)
"Meni Hanka nikada nije ponudila nikakav duet o Bosni, niti mi je bilo ko drugi ponudio. Jedina istina je da sam joj ponudila da dođe u Beograd za vreme rata 1992. godine. Rekla sam joj: „Dođi, Hanka, ako ti nećeš, pošalji decu kod mene“. Njena i moja ćerka su sličnih godina i družile su se. Mi smo se družile, a ona je na to rekla: „Neću u to četničko gnezdo!“ Ali, došla je u Požarevac" - kaže za Alo Ukradenova, koja je nedavno gostovala upravo sa koleginicom Paldum u emisiji "Peja šou".
 
"Ako joj je smetalo moje prisustvo, zašto nije otišla iz Požarevca? Ona je licemer, odsedela je celu emsiju. Meni nije smetalo da sedim pored nje, jer sam profesionalac. A ona i dalje priča o meni pošto je patološki opsednuta mojim životom"- zaključuje Neda.

Inače, stare vatre su se raspirile kada je Hanka posle emisije u kojoj je učestvovala sa Nedom dala intervju u kome je prozvala koleginicu.

"Ogorčena sam, svaki čovek bi trebalo da bude. Zvala sam je 1992. da snimimo pesmu „Ne daj se, Bosno“, a ona mi je rekla: "Koja Bosna? Ne zanima mene Bosna od Sarajeva do Busovače“. Pa je požurila za Beograd. I nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji rekla: „Ja sam se brinula, poslednja koju sam zvala bila je Hanka. Zvala sam je da sa decom dođe u Beograd kod mene“. Koga je zvala? Zar je mogla otići u Beograd i ostaviti svoj grad? - izjavila je Paldumova.

Hankina tvrdnja da joj je Ukradenova rekla kako je u Sarajevu morala da ide pognute glave samo zato što je Srpkinja Nedu je razljutila:

"Nije istina da sam to izjavila jer ja Sarajevom nikada nisam morala da idem pognute glave, u prilog tome govori i činjenica da sam 1991. godine proglašena najpopularnijom Sarajkom, 1993. sam snimila pesmu „Sarajevo, gde je moja raja“ i mislim da to dovoljno govori o mojoj ljubavi prema tom gradu. I ko je ta žena da određuje kolika je moja ljubav prema Sarajevu?! Ko su uopšte ti ljudi koji mere nečiju ljubav prema Beogradu, Sarajevu, Zagrebu?" - zapitala se Neda.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>