Region

Svet

Neda Ukraden i Hanka Paldum se suočile posle 20 godina (Video)

Neda Ukraden i Hanka Paldum ne razgovaraju više od 20 godina, a izgleda da još uvek nisu spremne da zakopaju ratne sekire.

Neda Ukraden i Hanka Paldum se suočile posle 20 godina (Video)



Naime, dve poznate pevačice sastale su se u emisiji "Peja šou", ali je taj susret prošao jako neprijatno kako za voditelja tako i za dve pevačice koje su početkom devedesetih godina bile najbolje prijateljice, ali posle izbijanja rata u Bosni njihovo prijateljstvo se narušilo.

"Ogorčena sam. Zvala sam je 1992. godine da snima pesmu "Ne daj se, Bosno", a ona mi je rekla: '"Koja Bosna? Ne zanima mene Bosna od Sarajeva do Busovače" - rekla je Hanka.

"Ja sam se brinula, poslednja koju sam zvala, bila je Hanka. Zvala sam je da sa decom dođe u Beograd kod mene" rekla je Neda.

"Koga je zvala? Zar je mogla da ode u Beograd i da ostavi svoj grad", ispričala je Hanka.

Ipak, naglašava da joj ne zamera to što je otišla iz Sarajeva, jer kako Hanka kaže, "otišli su mnogi, kako je koga život nosio"

Ni posle, kao ni pre emisije, Hanka sa Nedom nije progovorila ni reč.

"Ona je posle emisije otišla bez pozdrava. Ni sa kim se nije pozdravila. A ja niti sam se pomirila sa njom niti ću ikada. Zabolelo me to što je govorila neistinu o Sarajevu i o svim ljudima koji su ostali u Bosni. Neću joj to nikada oprostiti", ističe je Hanka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>