Region

Svet

Žika Jakšić proslavio rodjenje sina

Muzički producent produkcije Grand Saša Žika Jakšić proslavio je juče u krugu najbližih prijatelja i rodbine rođenje sina Dušana.

Žika Jakšić proslavio rodjenje sina



Među prvima u restoran je došao Žikin i Dajanin kum Saša Popović, a za njim su počeli da dolaze i ostali pevači Granda, Dragi Domić, Slobodan Vasić, Jadranka Barjaktarović, Dejan Matić, Bane Mojićević, Bane Obradović, Aco Pejović i drugi. Mirijana Mirković i Dragi Domić su među prvima uzeli mikrofon i zapevali, prethodno su srećnom tati čestitali rođenje sina.

Žika Jakšić i Dajana Paunović dobili sina! Čestitamo!
Žika je tokom večeri promenio nekoliko košulja jer su ga prijatelji i rodbina non-stop cepali. Ponosni tata, kome je ovo drugi sin u jednom momentu je uzeo mikrofon i zapevao "Dva dinara druže" i "Sve bih dao za Dajanu".

Najveselija je definitivno bila Dajanina mama, baka Evica, koja se sve vreme veselila, smejala i nazdravljala sa gostima.

"Mali Dušan je presladak! Presrećan sam! I Dajana i on se odlično osećaju. Težak je 3.600 grama a dugačak 51 centimetar. Ja odmah počinjem sa slavljem, ne mogu da čekam do večeras. Mojoj sreći nema kraja" - izjavio je Žika za Alo i dodao:

"Nikome nismo javljali veče pred porođaj. Evo, sada javljam svima. Saša Popović je prvi jutros čestitao. Svi ćemo ovaj dan proslaviti kako dolikuje! Brat mi je doputovao iz Engleske i sad treba i s njim da se vidim" - izjavio je Žika, koji iz prvog braka ima sina Andriju, dok je Dušan Dajanino prvo dete. Od uzbuđenja i nervoze, producent „Granda“ nije ispuštao telefon iz ruke kako bi svima javio najsrećniju vest

Kuma Ilda prva videla novopečenu mamu i bebu: "Odveli su me da ga vidim! Presladak je! Dajana prelepo izgleda!" - ushićeno je prokomentarisla Ilda, koja je u posetu došla sa pregršt poklona i cvećem za novopečenu mamu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>