Region

Svet

Ana Bekuta sprema "The Best Off"

Mnogi pevači ne izlaze iz svojih domova, ako baš moraju onda izađu "odrade" tezgu i vraćaju se u svoje pećine. Međutim to nije slučaj i sa našom poznatom estradnom umetnicom Anom Bekutom. Ana ove zimske dane provodi u studiju, gde priprema kompilaciju najvećih hitova. Kako Bekuta kaže na kompilaciji, naćiće se hitovi do 1999 -te godine. Za izdavanje albuma biće zadužena njena matična kuća "Grand Produkcija".

Ana Bekuta sprema



Kako Ana kaže na ovaj korak se odlučila zbog mlađe publike, koja na svakom njenom gostovanju traži stare hitove: "Nema većeg zadovoljstva nego kad na nastupima posetioci traže da im otpevate stare pesme, posebno oni koji možda nisu ni bili rođeni kada su neke od tih hitova snimljeni. Već nekoliko meseci radim na kompilaciji. Što se aranžmana tiče, nastojali smo da ih malo osvežimo, ali da ništa značajno ne menjamo u zvuku kako bi pesme bile verne originalnoj verziji. Verujte mi, isto je kao da snimam novi album".

Ana je još otkrila da će se na disku, između ostalih naći i njeni dobro poznati hitovi kao što su: "Ja nisam rođena da živim sama", "Zlatiborske zore", "Kralj ponoći", "Rano moja" i dve nove pesme koje je komponovao Stevica Simeunović.

Ono što nam ostaje je to da sačekamo Anin "The Best Off", i da uživamo u njenim hitovima!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>