Region

Svet

Sandra Stojanov: Brega me ubedio da ugradim silikone!

Zanosna manekenka Sandra Stojanov nedavno je obavila lekarske preglede i dogovorila sve detalje sa estetskim hirurgom jer želi da se podvrgne jednoj operaciji. Odlučila sam da uvećam grudi! Nisam zadovoljna sa njihovom sadašnjom veličinom. Mislim da bi mi jedna solidna "četvorka", a možda i "petica", dobro pristajala, rekla je Sandra za sarajevski Expresmagazin.

Sandra Stojanov: Brega me ubedio da ugradim silikone!



Ko je uticao da doneseš tu odluku?

- Moj prijatelj Goran Bregović! On nije zadovoljan mojom "trojkom". Nedavno mi je rekao da obavezno povećam grudi za jedan-dva broja. S obzirom da sam visoka 178 centimetara, Goran mi je rekao da se neće ni primetiti da sam uvećala grudi. Želim da imam grudi kao Severina, Bregina prijateljica i saradnica.

Zašto ne priznaš da si "u šemi" sa Bregovićem?

- Nas dvoje smo samo dobri prijatelji, i ništa više. Drago mi je da se "kapiramo", da smo na istim "talasima". Sa njim je milina sarađivati. Brega nije samo odličan muzičar, on je i vanserijska ličnost. Svetski čovek.

Ko ti finansira ugradnju silikona? Bregović?

- I tu priču sam čula od nekih "prijatelja". Finansiram sama, a tu su i moji roditelji. A da sam tražila mi Bregović plati, verujem da bi se "otvorio". Ali nisam htela da ga izlažem troškovima. Ipak, on mi je prijatelj, njega čuvam da bi ga "iskoristila" ako bi odlučila da uskoro propevam jer bih mogla da budem i uspešna pevačica. Ipak, o pevanju za sada ne razmišljam, kada završim fakultet, tek onda će i to doći na red.

Uskoro će krenuti izbori za "Miss Srbije". Priča se da ćeš se prijaviti?

- Želja mi je da budem "Miss Vojvodine", a tako da odem u finale "Miss Srbije". A kada dođem u finale onda ni titula nije nedostižna. Ako odlučim da idem na izbor, moj supervizor biće, zna se, Goran Bregović.



izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>