Svet

Region

Sahrana Whitney Houston do kraja nedelje u New Jerseyju

Sahrana Whitney Houston trebalo bi da bude u četvrtak ili petak u njenom rodnom gradu New Jerseyju.

Sahrana Whitney Houston do kraja nedelje u New Jerseyju



Dva anonimna izvora za The Associated Press otkrila su da bi se od pevačice mogli oprostiti u "Newark's Prudential" centru. U njemu se nalazi fakultet, održavaju se sportski događaji i može da primi oko18 hiljada ljudi.

Porodica Vitni Hjuston: Kombinacija lekova i alkohola je bila fatalna
Pevačica je rođena u Newarku, a odrasla je u obližnjem East Orangeu. Počela je da peva kao dete u baptističkoj crkvi gde je njena majka Cissy  vodila hor, a u njemu je pevala i njena rođaka, pevačica Dionne Warwick. U ponedjeljak  su ožalošćeni oko crkve ostavljali cveće i sveće.

"Bila je svima inspiracija. Odrastao sam slušajući je, bila je posebna" - rekao je glumac Gregory Hanks koji je odrastao u komšiluku.

Pevačica je pronađena mrtva u kadi hotelske sobi na Beverly Hillsu u subotu u kome je odsela zbog dodele Gremi nagrade na kojoj je trebala da učestvuje.

Prvi rezultati istrage smrti pokazali su da je umrla od smrtonosne kombinacije alkohola, Xanaxa i još nekoliko lekova koje je dobila na recept.  Ipak, na rezultate toksikoloških istraživanja potrebno je čekati od četiri do šest nedelja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>