Region

Svet

Sanja Maletić: Mogla bih da ocrnim celu estradu!

Sanja Maletić, ogorčena prozivkama i prepucavanjem na raznim društvenim mrežama, otkrila je šta misli o tome za Vesti.

Sanja Maletić: Mogla bih da ocrnim celu estradu!Komunicirate li s prijateljima i obožavaocima preko društvenih mreža?

- Ni u ludilu, užasavam se tog skraćenog oblika komunikacije. Meni je strašno i ogavno šta se sve danas radi preko interneta. Svaka budala može da lupeta šta mu padne napamet i to bez otkrivanja identiteta. Mogla bih i ja da ocrnim na internetu za čas celu estradu. Sakupim pedesetak drugarica i lepo im kažem: "Hajde sad da komentarima udarimo na tog i tog!"

Mnoge pevačice sve češće odlučuju da baš preko društvenih mreža izraze svoje stavove. Kako vam to izgleda?

- U skladu s vremenom - em je moderno, em se štedi! Lepo sediš u svojoj kući u pidžami, možda i na WC šolji i zavitlavaš koga hoćeš! Ne moraš ni da se umiješ, očešljaš ili obučeš. Ne moraš nikoga da sretneš, a možeš da zagorčaš život kome hoćeš. Lepo se nalupetaš koliko ti srcu drago. Još ako se neki od medija zakači za to - fantastično! Eto reklame i medijske pažnje za džabe. Meni je to potpuno strašno. Koliko vidim, tako se vode i neki estradni ratovi, spletkari se, vređa, skreće pažnja. Niti šta košta, niti je zakonom kažnjivo i što je najvažnije sve je za džabe

Šta još na estradi ima za džabe?

- Za džabe ima da se jede i pije na kojekakvim promocijama i koktelčićima. Stalno se jedna ista gomila likova vucara po tim nazovifensi manifestacijama gde se jeducka i pijucka na tuđ račun. Lepo se napuni stomak, pa se podmetneš pred kamere da te snime i pokažu na televiziji, što čoveku daje iluziju da je neka faca. Jad i tuga! Svim tim mučenicima bi bilo bolje da nešto pročitaju, da nešto nauče umesto što vrebaju mesta gde će za džabe napuniti stomake i malčice utoliti svoju bolesnu glad za popularnošću.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>