Svet

Region

Porodica Vitni Hjuston: Kombinacija lekova i alkohola je bila fatalna

Nakon obdukcije lekar je obavestio porodicu preminule Whitney Houston da se prema njegovom mišljenju pevačica nije udavila, piše TMZ. Naime, količina vode koju je Houston imala u plućima bila je jako mala, a ljudima koji se udave pluća bukvalno "plivaju" u vodi. Lekar iz tog razloga smatra da je pevačica umrla zbog nečeg drugog, a voda joj je ušla u pluća jer je skliznula pod vodu u kadi nakon što je preminula.

Porodica Vitni Hjuston: Kombinacija lekova i alkohola je bila fatalna



Kada su čuli što je lekar utvrdio, zaključili su da je pevačica preminula od predoziranja lekom za smirenje Xanaxa u kombinaciji s još nekim lekovima i alkoholom. Od toga se, pretpostavljaju, onesvestila i na kraju umrla i okliznula se u kadi pa joj je glava završila pod vodom.

Podsećamo, u hotelskoj sobi u kojoj je pevačica preminula policija je pronašla veliku količinu lekova za smirenje koje je Whitney dobijala na lekarski recept.

Prema poslednjim informacijama, Whitney je u kadi pronašla njena tetka Mary Jones koja joj je pomagala da se spremi za žurku Clivea Davisa. Whitney je otišla u kupatilo iz kog nije izašla duže od pola sata. Mary, koja joj je u međuvremenu pripremila haljinu koju je trebalo da obuče za žurku, ušla je u kupatilo i zatekla Whitney s glavom pod vodom. Odmah ju je izvukla i počela da je oživljava, ali to nije pomoglo.

Dan pre nego što je Whitney umrla u kadi hotela Hilton Beverly njena ćerka Bobbi zaspala je u kadi u istom hotelu na istom spratu, piše TMZ. Prijatelji su joj kucali na vrata, ali nije otvarala pa su pozvali obezbeđenje hotela da im otvore vrata. Šokirali su se kad su videli Bobbi kako spava u kadi i uplašili se da je mrtva. Nakon majčine smrti Bobbi je dvaput bila u bolnici jer je imala nervni slom. Prijatelji strahuju za njen život. Kažu da je histerična, iscrpljena i neutešna zbog smrti majke.

Cissy Houston, majka preminule Whitney, zamolila je lekara da telo njene ćerke pošalje u Atlantu kad završi s obdukcijom. To neće biti problem, jer nema razloga da se sumnja da je pevačica umrla na nasilan način.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>