Region

Svet

Potresna životna priča Biljane Sečivanović (Video)

Pevačica Biljana Sečivanović gostovala je u ponedeljak uveče u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić-Alimpić, gde je otkrila šokantnu priču o svom životu.

Potresna životna priča Biljane Sečivanović (Video)



Naime, iako na sceni deluje kao da nema nikakvih problema, ono što mnogi od nas nisu znali je da Biljanu Sečivanović život ni malo nije mazio. Poslednjih godina borila se sa velikim tragedijama u svojoj porodici, ali na uspešan način uspeva da se izdigne iz cele te situacije i kada je na sceni trudi se da publici prenose samo pozitivnu energiju.

Na početku emisije Biljana je pričala o svom detinjstvu i roditeljima koji su se jako mladi uzeli, majka joj je imala 16 godina, a otac 18. Bio je ratno siroče i iz tih razloga želeo je da što pre dobije svoju porodicu, tada je rođena i pevačicina najstarija sestra, potom, brat, a sedam godina kasnije i Biljana.

Posle završene srednje škole Biljana odlazi u Austriju gde počinje i svoje prve muzičke korake nastupajući sa bendom.

"Ovim poslom sam počela da se bavim kada sam ušla u ozbiljan sastav. Iako su tada važile priče da pevačice moraju da se penju na sto i da sedaju gostima u krilo, ja sam to vešto izbegla. Vređalo me je kada mi neko kaže da sam pevaljka".

Uporedo sa poslom Biljana se lečila od steriliteta: "Tada sam bila u ozbiljnoj vezi sa jednim momkom iz benda, ali posle raskida upoznajem Matejinog tatu i stajem u drugom stanju".

Iako veza sa ocem njenog deteta nije uspela, pevačica se odlučuje da ipak rodi dete u Austriji uz podršku svojih najbližih.

"Gajim Mateju kao samohrana majka, bez ikakvih zabrana drugom roditelju. Dolazio je da vidi dete kad god je poželeo, može da mu kupi i priušti nešto bez ikakvih problema sa moje strane".

Na dan Matejinog rođenja u Biljaninoj porodici se dešava velika tragedija. Naime, taj dan kada se porodila, sin nejne rođene sestre umire.

"Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu" - kroz suze priča Biljana i nastavlja:

"Ne znam zašto je Bog tako odlučio, ali je izgleda rešio da napravi neki balans, gde je morao da uzme jedan, a da da drugi život, kako bi možda i nju pokušao malo da spase od te patnje. Ni moja sestra dugo nije mogla da ima decu, tek posle 13 godina je rodila devojčicu, pa dečaka. Jednog je uzeo, a meni dao drugog" - rekla je Biljana i dodaje da je zapravo njen pokojni sestrić Nikola dao njenom sinu ime:

"Ja sam njega čuvala pošto je on bio jako bolestan, a i sestra mi se nažalost u to vreme razbolela, morala je da operiše kičmu. Pa sam od šestog - sedmog meseca provodila vreme sa njim, on je mazio stomak, uzimao je stetoskop i slušao srce, znali smo da je muško i onda sam ga ja pitala kako bi on voleo da mu se zove bata. On je imao najboljeg druga koji se zvao Matija, onda sam ga ja zamolila da u znak sećanja na njegovog druga, bata bude Mateja i tako smo se nekako dogovorili. Bukvalno par dana pred moj porođaj, na Uskrs, on je pitao moju sestru kada će se više teta poroditi, ja ne mogu da čekam" - kaže Biljana i dodaje da su pokušali vešto da sakriju da je Nikola preminuo, ali da je ona odmah shvatila o čemu se radi:

"Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenutci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog.Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak."

Nažalost, ubrzo posle cele te tragedije, Biljanina sestra saznaje da ima rak dojke i tu počinje nova borba, a sve se to događa tokom takmičenja za Zvezde Granda.

"Kada sam pomislila da konačno počinju neke lepe stvari da se dešavaju, saznajemo da sestra ima karcinom dojke. Kreće operacija i sve strašne stvari koje sam ja sa njom prolazila zajedno. Odlazila sam na VMA da bi je okupala, a potom išla na takmičenje u Košutnjaku za Zvezde Granda kao da se ništa nije dogodilo i da niko ne primeti da se meni nešto ružno dešava u životu" - rekla je Biljana, dok je voditeljka Jelena Bačić Alimpić dodala: "Eto zašto je njena priča drugačija od drugih".





Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>