Region

Svet

Kristina Radenković od glumice do voditeljke kviza Slagalica

Nova voditeljka kviza “Slagalica” biće glumica Kristina Radenković. Ona će od sledeće nedelje naizmenično sa Marijom Veljković voditi najdugovečniji kviz na RTS -u. Kada je stigla vest da će Marija Veljković odigrati najvažniju ulogu u svom životu (postaće mama, prim.aut.), čelni ljudi RTS-a odlučili su da uvedu još jednog voditelja u ‘Slagalicu’.

Kristina Radenković od glumice do voditeljke kviza Slagalica



Izbor je pao na mene i zbog toga sam veoma srećna i zahvalna - kaže simpatična Kristina.

- Moj otac ga nije propuštao i da je još uvek sa mnom, bio bi presrećan. Marija i Danijela postale su zaštitni znak ovog popularnog kviza, ali nadam se da ću uneti svežu krv i da ću opravdati ukazano poverenje. Nadam se i da će se gledaoci brzo navići na mene -  izjavila je ona.

Kristina još ističe da je Milka Canić, zajedno sa urednicom Slavicom Ćirović, stub ovog kviza.

- Savetovale su me da budem prirodna i svoja i da kad god imam nedoumice o pitanjima, izgovoru, akcentu, uvek mogu da se oslonim na Milku Canić. Inače, osećam veliku odgovornost. Mnogo radim na televiziji, pa tremu odavno nemam, ali postati deo jedne od najgledanijih emisija u Srbiji, zaista je čast. Nadam se da će me verni gledaoci kviza prihvatiti, a ja ću se potruditi da opravdam poverenje kako nadređenih, tako i gledalaca. Trudim se da svoj posao obavljam najbolje što mogu, svakodnevno radim na dikciji i konstantno učim jer mi je cilj da se bavim televizijskim poslom i kada prestanem da se slikam.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>