Region

Svet

Goran Bregović peva u Brčkom, a da to i ne zna?!

Vlada Brčko Distrikta nedavno je najavila gostovanje Gorana Bregovića na danima Distrikta, ali po svemu sudeći, frontmen „Orkestra za svadbe i sahrane“ nije obavešten o tome!

Goran Bregović peva u Brčkom, a da to i ne zna?!



Prvi koji je reagovao na ovu informaciju bio producent Faruk Drina, koji je u ime agencije „Of Sound“, koja organizuje koncert ovog muzičara u sarajevskoj „Zetri“ 24. marta, saopštio:

"Za Bregovićev rođendanski koncert zakazan za 24. mart u Sarajevu vlada ogroman interes i „Zetra“ će, prema našim predviđanjima, biti rasprodata u rekordnom roku. Sinoć (nedelja) sam razgovarao s Goranom putem „skajpa“ i dogovorili smo se da koncert u Brčkom ne dolazi u obzir" - stoji u reagovanju Faruka Drine, koji ima i svoje viđenje najave koncerta u Brčkom, a prenosi Alo:

"Polovina istine je da je vladina komisija i Odbor za obeležavanje proslave Dana Brčko Distrikta naprasno donela odluku da u program proslave uvrsti koncert Gorana Bregovića. Druga polovina istine je ta da Bregović nema pojma o tome jer se u vreme "ugovaranja“ nalazio na turneji po Južnoj Americi. Osim toga, ideja za angažman Bregovića u Brčkom, uz basnoslovnu finansijsku ponudu, "rodila“ se nakon TV duela Milorada Dodika i Čedomira Jovanovića, kada je Dodik izneo tezu da je Sarajevo Teheran i da je iz njega pobeglo sve što vredi, pominjući Zdravka Čolića, Bregovića, Kusturicu..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>