Region

Svet

Ovo nismo znali o Nedi Ukraden

Neda Ukraden otkrila je medijima tajnu koju do sada niko nije znao. Naime, pevačica je jako želela da ima veliku porodicu, pa je pre par godina želela da usvoji tri devojčice, ali zbog naših zakona nije uspela to da uradi.

Ovo nismo znali o Nedi UkradenIpak, pre dve nedelje ćerka Jelena joj je ostvarila san kada je na svet donela dve devojčice, Nedu i Aleksandru:

"Nisam mogla više da izdržim. I onda kad je došao taj dan stvarno sam bila jako srećna. Ispunio mi se san. Ja sam htela da imam više dece, zato mi je drago da je Jeleni to pošlo za rukom" - rekla je Neda i dodala da je pre nekoliko godina želela da usvoji tri devojčice:

"Bile su same u nekom izbegličkom kampu, bile su lepe, pametne, vrlo tužnih očiju. Ja sam htela barem nekako uspostaviti kontakt, jer nisu imale oca, samo majku koja nije bila u mogućnosti da ih hrani. Htela sam da ih usvojim" - izjavila je Neda.

Međutim, zakon o usvajanju tada nije dozvoljavao Nedi da im postane majka. I to zbog činjenice što pevačica nije bila u braku.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>