Region

Svet

Miki Jevremović: Žao mi je što sam tukao ženu

Nakon što je Mikijeva bivša supruga Sonja Đorđević Kulijer izjavila da ju je Jevremović zlostavljao dok su bili u braku, novinari lista “Alo!” posetili su pevača u vili rijalitija „Parovi“ kako bi čuli i njegovu stranu priče. Proslavljeni pevač je priznao da je digao ruku na suprugu, ali dodao da su te fizičke razmirice bile obostrane:

Miki Jevremović: Žao mi je što sam tukao ženu



“Jesam, a ona je sa osnovnom školom uspela da obrlati ceo moj intelekt. I onda je dolazilo to tih fizičkih razmirica, koje su bile obostrane, međutim, deca su to prozrela i shvatila da ona mene provocira. I to sebi najviše zameram”, izjavio je  Miki , koji kaže da razlog razvoda nije bio zlostavljanje, iako je Sonja to pričala prijateljima.

“Ona je prosto svima govorila da smo se razveli jer sam je zlostavljao. Ali niko nije znao za to. Nema nikakve veze, to je bilo pa prošlo. Ja sam pristao da se razvedemo jer ona je mlađa od mene”, kaže Jevremović i dodaje da je Sonja bila ta koja je želela razvod jer je imala drugog muškarca:” Ja sam čovek koji se nikad ni sa kim nije posvađao, eto, ni sa mojom drugom ženom, koja je učinila to što je učinila”, kaže Miki, a na pitanje ko je njen izabranik, kaže da je taj čovek za njega periferan.

“Pa ne, to je jedan čovek koji je za mene periferan apsolutno, koga sam slučajno upoznao. Nisam imao pojma ni o čemu i to je u stvari najmanje bitno, najbitnije je da to nije ona koju sam mislio da poznajem 25 godina. Ponavljam, vrlo je važno to da sam ja, recimo, napisao sigurno dvadesetak pesama posvećenih njoj”, priča Jevremović, koji pak želi da Sonju pamti po ljubavi koju je osećao prema njoj.

“Ona nije ni bila tu, gradila je svoju karijeru. I glupo je da ja sada o tome pričam, to je jedna intima. Želeo bih da zapamtim tih 25 godina po ljubavi mojoj prema njoj i ja sam joj na kraju rekao: ‚Ti možeš sve da mi uzmeš, ali ne i moju 25-godišnju ljubav prema tebi, jer ja sam bio bogat čovek‘. Da li ima nešto lepše kad vi 25 godina volite? Vi ste bogati, bez obzira na to kakav je kraj. Žao mi je što ona pokušava i to da mi uništi”, kaže pevač, koji tvrdi da je Sonja imala drugu vezu.

“Ona je dva meseca posle našeg razvoda imala drugu vezu za koju ja nisam znao. Pazite, tih 25 i još četiri godine našeg zabavljanja, to je pola života. Meni je i prvi razvod i ovaj drugi, ja sam stalno govorio, polovina smrti. Druga polovina što znači život to su deca, i ona to drže. Međutim, od toga je prošlo šest i više godina. Zamislite da je vreme moj savetnik i u ovim godinama, ja sam, evo, sada srećan čovek”, zaključio je Jevremović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>