Region

Svet

Surviver: Marijana Batinić i njena fobija!

Već neko vreme se snima regionalni Survajver. Ovaj rijaliti će se emitovati na Prvoj i hrvatskom RTL-u, a voditelj Andrija MIlošević, kojem je ovo četvrta sezona, dobio je pojačanje iz Hrvatske, Marijanu Batinić.

Surviver: Marijana Batinić i njena fobija!



Andrija je več navikao na tu atmosferu, kao i životinje koje su tamo svakodnevnica. Marijana ima problema upravo sa tim životinjama, koje je do sada viđala samo na tv-u.

"Imala sam gekona u sobi, koji je sličan našem dalmatinskom macaklinu, samo što ovaj ispušta čudne zvukove. Mi macaklina u Dalmaciji zovemo tarantela. Ne tarantula, nego tarantela. Ja ga, iskreno, ne mogu videti nacrtanog, a kamoli na zidu spavaće sobe. Oni su kao prozirni i svima su slatki, a ja poludim kad ga vidim! I tako ja vrištim da mi je tarantela u sobi i Andrija je trčao iz svoje sobe, čovek se preznojio trčeći, ne bi li mi pomogao izbaciti tog zloglasnog "pauka", jer nije shvatio da nije reč o tarantuli. A ugledao je gekona. On ih ima nekoliko u sobi i to su mu gotovo kao kućni ljubimci, poludio je na mene jer se prepao. I od tog dana me zove Tarantela", ispričala je Marijana.

Voditeljski par se dobro uklopio. Andrija ima razumevanja za koleginicu kojoj je ovo prva sezona ovog rijalitija.

"Ne ljuti se kad stalno vičem da mi je vruće i da sam žedna. Uslovi su surovi, kad dođemo sa seta samo bih spavala. Sad najozbiljnije, boljeg kolegu nisam mogla poželeti. I rođeni je glumac, stalno je u centru pažnje, zabavlja ekipu", kaže Marijana.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>