Svet

Region

Ešton Kučer posetio Demi Mur

Nakon što je čuo za slom bivše supruge Ešton Kučer prekinuo je odmor u Brazilu i požurio da dođe u Los Anđeles, a izgleda da je sada odlučio i  da provodi vreme sa Demi Mur dok se ona oporavlja.

Ešton Kučer posetio Demi Mur



Strani mediji pretpostavljaju da je 33-godišnji Ešton Kučer, uprkos tome što već mesecima žive odvojeno, odlučio da da podršku supruzi posle njenog nedavnog sloma, jer je u sredu automobil identičan onome kakav vozi poznati glumac snimljen kada je stigao u kuću 49-godišnje Demi Mur.

Ešton je izgledao napeto kada se 26. januara vratio u SAD, a tog istog dana je Demi bila puštena iz bolnice. Poznati par ne živi zajedno od kraja prošle godine, kada je Demi saznala da je Ešton prevario na njihovu šestu godišnjicu braka i da je zbog istog u novembru 2011. podnela zahtev za razvod  sudu u Los Anđelesu.

Ipak, rastanak od Eštona joj je jako teško pao, pa je mesecima neprestano išla po žurkama, umesto hrane je koristila energetska pića, a takođe je i  konzumirala dušikov oksid, koji je poznat još kao "plin za smejanje".

Mediji su također otkrili da je Demi užasno neugodno što su informacije o uzrocima njenog sloma procurile u javnost jer je ona inače 'jako privatna osoba'.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>