Region

Svet

Milica Todorović: Nisam više mala Mici

MIlica Todorović je pobednica druge sezone takmičenja "Zvezda Granda" a ima tek 20 godina. I pored toga mnogi su je, kroz čaršijske priče, već udali za kompozitora Radeta Kovačevića. Milica sve negira i tvrdi da je još uvek mlada za brak.

 Milica Todorović: Nisam više mala Mici



"Još uvek sam mlada za brak! Čak i da me sada pita da se udam za njega ne bih pristala, jer želim da sačekam bar dve-tri godine dok naša veza ne postane ozbiljnija. Lepo nam je ovako. Da nije tako, ne bismo bili zajedno. Prošle godine prvi put smo išli na zajedničko letovanje u Egipat i to nam se veoma svidelo. Sada planiramo da posetimo Tursku i, ako nam poslovne obaveze dozvole, Grčku" kaže Milica.

Osim ljubavi, Milica i Rade i poslovno saradjuju od kada su joj on i Saša Kovačević napisali pesmu "S bilo kim", kojom je nastupila na Grand festivalu.

"Posle festivala ljudi su počeli ozbiljnije da me shvataju. Nisam više 'mala Mici'! I vreme je da bude tako. To je veoma ozbiljna pesma, koja se dopala publici i zato će mi Rade i Saša uskoro napisati novi singl za leto, dok za jesen planiramo i moj novi album. Uporedo s tim promenila sam i stajling, koji je dosta ozbiljniji i zreliji."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>