Svet

Region

Džoni Dep glumi Del Boja u američkim Mućkama?! (Video)

Sir Dejvid Džejson, glumac koji je u najpoznatijoj britanskoj humorističnoj seriji svih vremena - "Mućke" od 1981. do 2003. godine glumio Del Boja, smatra kako američki rimejk neće postići uspeh originalne serije, a dodaje i kako je nemoguće "prevesti" britanski smisao za humor i da će se "Amerikanizacijom uništiti ceo koncept".

Džoni Dep glumi Del Boja u američkim Mućkama?! (Video)Iako rimejkom serije koja je obeležila njegovu karijeru nije oduševljen, Džejson za ulogu Del Boja predlaže Džonija Depa: "Nećete ga dobiti jer je prevelika zvezda, ali predlažem Depa jer je odličan glumac".

Podsetimo, na adaptaciji "Mućki", 30 godina nakon početka prikazivanja originalne serije, za ABC rade Stiven Krig i Brajan Brendlej. Baš kao i u originalu, u rimejku "Mućki" će se priča bazirati na dva brata i njihovog dedu koji se na sve načine trude da postanu milioneri.

Amerikanci trenutno najviše problema imaju sa "prevodom" nekih britanskih fraza. Stiv Karel je već izrazio želju da glumi Del Boja, a dao je i svoje preporuke za ostale uloge.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>