Svet

Region

Mark Entoni i Dženifer Lopez: Uvek ćemo imati jedno drugo

Rastavljeni supružnici Dženifer Lopez i Mark Entoni zajedno snimaju šou u kome traže muzičke i plesačke talente. Navodno se slažu jako dobro pa se nagađa da će se pomiriti

Mark Entoni i Dženifer Lopez: Uvek ćemo imati jedno drugo



"Jednostavno nam je suđeno da budemo jedno drugom u životu pa makar samo zbog posla"  izjavio je Mark Entoni.

Sa snimanjem šou-a Dženifer Lopez  i njen uskoro bivši suprug počeli su u još u julu odmah nakon što su objavili da se razvode posle sedam godina braka. Šou "Q'Viva The Chosen"sniman je na španskom jeziku. Supružnici u šouu traže nove talentovane pevače, igrače i muzičare koje će podučavati šta moraju da urade kako bi bili što bolji.

"Ovo je duga i komplikovana priča. Brak je bio jedno poglavlje našeg života, deca su drugo, ali Dženifer i ja zauvek ćemo imati jedno drugo" - objašnjava Mark.

U prvoj emitovanoj emisiji Dženifer je ocenjivala igrače, a Mark je uživao u fotelji dok je atraktivna plesačica u seksi garderobi vrtela bokovima ispred njega.

"Ovaj će šou svima će pokazati šta je latino muzka, latino ritam i, najvažnije od svega, koliko strasti svi latino izvođači imaju u sebi" - rekla je Dženifer.

Supružnici u šou jako dobro funkcionišu zajedno. Bliski prijatelji para kažu da su se nekoliko meseci pre braka svađali svaki put kad su razgovarali, a sada se jako dobro slažu i komuniciraju bez problema. Nagađaju da su Dženifer i Mark na dobrom putu da se pomire jer su pronašli način kako da pričaju a da povrede jedno drugo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>