Svet

Region

Snimak objasnio sve: Predozirana Demi Mur nije mogla da diše (Video)

Nekoliko dana nakon što je glumica Demi Mur pod čudnim okolnostima završila u bolnici, u američke medije procureo je snimak razgovora između dispečera hitne pomoći i osobe koja ih je zvala.

Snimak objasnio sve: Predozirana Demi Mur nije mogla da diše (Video)"Nešto je pušila, to nije marihuana, ali je nešto slično. Izgleda kao tamjan. Čini mi se da ima neku vrstu napada", rekla je nepoznata osoba i dodala kako Demi ima još neke neobične simptome i da je nedavno uzimala nekoliko nepoznatih supstanci. Nakon toga se javila još jedna žena rekavši kako Demi ima temperaturu i da ne diše normalno, ali joj ipak može da joj stisne ruku.

Posle toga je glumica hospitalizovana, a u četvrtak je već i napustila bolnicu. Još nije rasvijetljeno o čemu se radi, ali nagađa se kako je reč o konzumiranju tableta, alkohola i udisanju oksida poznatijeg kao "plin za smejanje". Osim toga, šuškalo se i kako poznata glumica voli da se "omami" helijumom pa se to takođe navodi kao jedan od mogućih razloga zašto je završila u bolnici.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>