Region

Svet

Ivan Bosiljčić: Predivan je osećaj postati otac

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga Jelena Tomašević postali su u noći između ponedeljka i utorka roditelji male devojčice Nine.

Ivan Bosiljčić: Predivan je osećaj postati otac



Jelena i Ivan Bosiljčić postali roditelji! (Foto)
Ivan je sve vreme bio uz svoju suprugu na porođaju: "Mojoj sreći nema kraja! Presrećan sam i ne mogu da dočekam da Nina i Jelena izađu iz porodilišta! Predivan je osećaj biti otac" -rekao je Ivan.

Jelena iz razumljivih razloga ne može davati izjave ali je preko svog menadžera poručila:

"Ovo je najsrećniji dan u mom životu! Sve je proteklo odlično i nas dve smo dobro" kaže Jelena koja je ovog jutra zahvalila svim svojim prijateljima na facebook-u.



Veselo je i u Kragujevcu i Užicu. Porodice Jelene i Ivana su jedva dočekali vesti i veoma su srećni zbog male Nine.

"Zet je uzeo muštuluk! Presrećni smo, naravno. Ovo mi je druga unuka. Naš sin takođe ima devojčicu od pet godina. Telefon stalno zvoni, zovu prijatelji, rođaci i komšije da čestitaju prinovu" kaže srećni deda Dragan, Jelenin tata.

"Presrećni smo! To nam je prvo unuče, Iva nam je noćas javio, kaže da je prelepa! Svi nam čestitaju, prijatelji, rodbina... Čestitke sam primila i na ulici. Jedva čekamo da vidimo Ninu, ali to će biti kad Jelena izađe iz bolnice i kad beba malo ojača. Prvo će moj drugi sin otići da ih vidi. Nas je Iva zvao da nam čestita unuku, a mi smo Jeleni čestitali. Poslali smo joj poruku i ona nam je odgovorila. Nismo hteli da je uznemiravamo pozivom, sigurno je bila umorna" priča Ivanova mama Ljiljana.

Sve je spremno za dolazak kući Jelene i Nine, a njihov izlazak iz porodilišta se očekuje u petak.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>