Region

Svet

Aco Pejović: Nisam zatezao lice!

Aco Pejović prošle nedelje ugostio je najbolje i najuticajne ljude iz grčke muzičke industrije kako bi mu napisali pesme za novi album.

Aco Pejović: Nisam zatezao lice!



"Pregovaramo i neću da mi urade samo jednu pesmu, već kompletan album. Sastali smo se u opuštenoj atmosferi, a taj muzički pravac koji se neguje u Grčkoj, vrlo je blizak onome što ja ovde radim, što zovem popularnom folk muzikom. Oni koji tu muziku mrze, nazivaju je turbo-folkom, a ja nemam pojma šta to u stvari znači. Volim tu emociju kojom su obojene grčke pesme”, kaže Pejović i dodaje:

“Mogu vam reći da su grčki kompozitori jeftiniji od srpskih! Ono što sam video je da su izuzetno profesionalni i korektni. Dobro, ne mogu da kažem da su naši kompozitori loši, nikad sa njima nisam imao loših iskustava. Ali, jednostavno, želim da nešto promenim. Ko zna, možda od svega toga ne bude ništa. Tek treba da mi urade pesme, a Dragan Brajović Braja će za njih napisati tekstove. Tek kada budem čuo pesme, videćemo šta ćemo dalje” - rekao je Aco i dodaje da je Saša Popović bio iznenađen njegovom odlukom da angažuje Grke pored toliko dobrih naših kompozitora.

Poslednjih nedelja pričalo se o tome kako Aco ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali pevač kaže da je sada sve u najboljem redu.

“Imao sam zdravstvenih tegoba zbog premora i iscrpljenosti. Posle nastupa na Kopaoniku primio sam dve boce infuzije. Odmah posle toga sam odjurio sam u Crnu Goru gde sam imao zakazan nastup narednog dana. I tamo me je dočekala infuzija. Složilo se mnogo zakazanih nastupa zaredom, pre toga sam imao upalu jednog plućnog krila koju nisam odbolovao kako treba i eto problema. Ali, sada sam dobro.”

Aco takođe otkriva da je uradio "generalku", ali da nije peglao lice: “Može se reči da sam radio generalku! Sređivao sam zube i stavio nekoliko implanata. A, što se tiče zatezanja to mi nije bilo ni na kraj pameti. Nema potrebe i dok sam pri ovoj pameti, to sigurno neću raditi.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>