Region

Svet

Joksimović: Priznanje iz Sofije mi mnogo znači

Željko Joksimović je pobednik prvog "Balkan Music Award" takmičenja, koje je u nedelju održano na trgu u Sofiji, a pevač kaže da ova nagrada za njega ima posebnu vrednost.

Joksimović: Priznanje iz Sofije mi mnogo znači



On je osvojio nagrade za najbolju pesmu Balkana u 2009. za hit "Ljubavi" i za najbolji muški vokal. "Takmičenje je savršeno organizovano! Kao izvođaču mi veoma znači što je učestvovalo čak 11 zemalja, jer je to najlepši način da se ujedini muzika Balkana. Srećan sam jer je publika glasala za mene, a priznanje te vrste mi izuzetno znači", kaže Joksimović i maglašava da se nije plašio konkurencije.

"Nisam osetio da smo bili konkurencija, nego da je zapravo svim prisutnim izvođačima bilo važno da zaživi manifestacija koja ujedinjuje muziku. Ali, da ne budem skroman, laskaju mi nagrade za najbolju pesmu i pevača Balkana. Pesme sa poslednjeg albuma, na kojem je i nagrađena 'Ljubavi', radio sam za svoju dušu, a ispostavilo se da je to i ukus publike. Osećao sam se divno kada su hiljade ljudi u Bugarskoj sa mnom pevale. To su divne uspomene koje se nikada ne brišu", kaže Željko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>