Region

Svet

Aca Lukas sa suprugom i ćerkicom otputovao na Tajland

Iako je najavljivao odmor na Baliju Aca Lukas je sa suprugom Sonjom i ćerkicom Viktorijom, na kraju ipak odlučio da otputuje u drugi egzotičan kraj - ostrvo Ko Samui.

Aca Lukas sa suprugom i ćerkicom otputovao na TajlandTokom jučerašnjeg dana, mnogi koji su se našli na Aerodromu „Nikola Tesla“ pažnju su usmerili na porodicu Vuksanović, kojoj je trebalo mnogo vremena da iz svog automobila iznese prtljag koji je pored kofera podrazumevao i kolica, nosiljku i ručne torbe.

Međutim, predmet interesovanja prisutnih nije bila ni količina prtljaga, pa čak ni Aca Lukas i njegova supruga Sonja, već njihova petomesečna mezimica Viktorija, koja je bila veoma raspoložena i kojoj su svi prolaznici mahali i prilazili. I dok je Sonja bila zadužena za ćerku i ručni prtljag, Aca je vodio računa o koferima, kolicima i nosiljki. Međutim, tokom čekiranja, kada nije morao da brine o prtljagu, Lukas se rado prihvatio svoje mezimice s kojom je malo i pričao.

Nakon čekiranja, Vuksanovići su se ubrzo ukrcali u avion za Istambul, gde presedaju da bi nastavili put za Tajland, tačnije ostrvo Ko Samui. Ovo putovanje Aca je nekoliko puta najavljivao, budući da je imao mnogo posla u proteklom periodu - krajem prošle godine održao je dva koncerta u „Beogradskoj areni“, a potom i treći za doček Nove godine, te je snimio i nekoliko pesama i spotova.
 
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>