Region

Svet

Otkrivanje strasti sa Tonijem Cetinskim 14. februara u beogradskoj Areni (Video)

Toni Cetinski prošlogodišnjom turnejom "Furia Tour" dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima.

Otkrivanje strasti sa Tonijem Cetinskim 14. februara u beogradskoj Areni (Video)



Rasprodane dvorane u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini dokaz su i priznanje publike za 20 godina uspešne karijere. Koncert "Otkrivanje strasti" je stepenica više i novi doživljaj koncerta za vernu publiku.



Reč je o projektu "Otkrivanje strasti" u kojem Toni sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, pop-u s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj muzički zrelijoj fazi. Najavljujemo Vam i puno lepih iznenađenja i jako zanimljive goste.

Svima koji odluče da 14-og februara proslave sa nama Dan zaljubljenih u Beogradskoj Areni, pripremamo zaista poseban program.

Toni Cetinski otpevaće u Areni svoje najlepše pop hitove, poput "Kad žena zavoli“, ali i svetske hitove u originalnim aranžmanima. Posetioce koncerta očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom muzikom u dosad neviđenom izvođenju Toni-ja i njegovih gostiju.

Crossover triologija "Otkrivanje strasti" već imenom sugeriše na muzičko putovanje kroz tri muzička pravca, a sve složeno u jedan koncert. Uživaćemo na koncertu u Tony-jevom izvođenju "Carusa", "Nessun Dorma", ali i rock hitovima "Here I go again",“Final countdown“...

Ovo je samo deo programa crossover triologije "Otkrivanje strasti", a još iznenađenja i zanimljivosti očekuje Vas na samom koncertu.

Sve pesme koje će Toni otpevati na beogradskom koncertu su prearanžirane i izvešće ih uz pratnju svog benda i Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića. Obećavamo Vam zaista dobar koncert, u koji je uloženo puno rada, emocija i ljubavi. Hemija između Toni-ja i publike u Beogradskoj Areni, verujemo, učiniće predstojeći nastup jednim od onih za pamćenje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>