Region

Svet

Saša Joksimović: Željko je oduvek želeo da se venča na obali mora

Mlađi brat Željka Joksimovića Saša izjavio je da je Željkova želja oduvek bila da se venča na obali mora, kao i da su on i njegovi roditelji znali za njihove planove.

Saša Joksimović: Željko je oduvek želeo da se venča na obali mora



"Prosto ne znam šta da vam kažem osim da sam srećan, budući da je i Željko. U ovom trenutku još uvek ne znam sve detalje. Čuli smo se nakratko, samo sam im čestitao, a detaljnije ćemo pričati kad se vrate. Presrećan sam zbog Jovaninog i Željkovog venčanja i znao sam za njihove planove. Željko je odlučio da se Jovana i on venčaju na Maldivima zbog mira koji je tamo pronašao, zbog mora i svih lepota tih ostrva" - rekao je Sađa i dodao da su njihovi roditelji znali za Željkove planove.

"Naravno da su i naši roditelji znali. Složili su se sa njegovom odlukom i svi se radujemo zbog Jovane i Željka jer smo mi takva prodica, važna nam je sreća i uspeh svakog našeg člana. Da budem iskren, nije mi žao što nisam prisustvovao Željkovom venčanju jer znam da je njegova želja bila da napravi takvo venčanje. Moram da priznam da sam pre njihovog puta na Maldive malo ređe viđao Željka jer je radio u studiju, a pripremao je i venčanje, tako da nismo stigli da popričamo o svemu, ali zato kada dođe, svi ćemo proslaviti, a oni koji piju, neizostavno će se napiti"- izjavio je glumac koji nije želeo da otkrije više detalja.

"Oni sada uživaju i ja zaista nisam pitao kada će praviti veselje ovde, ali sigurno je da ćemo proslaviti, samo ne znam gde i kad. Ne mogu ni da vam otkrijem kada će se vratiti" - zaključio je mlađi Joksimović.

Srđan Predojević, najbolji prijatelj Jovane Janković jedan je od retkih koji je znao za njihove planove.

"Znao sam da će se Jovana i Željko venčati na Maldivima, ali ne bih sada da pričam o tome. Ne znam ni da li ću biti Jovanin kum, to želim da ostavim njima da odluče" -
rekao je Srđan.

Haris Džinović je bio iznenađen kada je saznao da su se Jovana i Željko venčali:
"Nisam znao, eto sad od vas čujem da su se venčali. Želim im svu sreću! To je sve što mogu da kažem" - rekao je Haris, dok je Romana Panić, Željkova prijateljica mladencima čestitala SMS-om.

"Ja sam u novinama pročitala da su se venčali. Posalala sam poruku Željku i Jovani i čestitala sam im, pošto su sada daleko i znam da ne možemo da pričam" - izjavila je Romana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>