Region

Svet

Željko Mitrović: Beograd treba da dočeka Anđelinu raširenih ruku

Nakon Bate Živojinovića koji je rekao da je Anđelina kreten i Dragana Bjelogrlića koji je njen film nazvao banalnim, oglasio se vlasnik "ružičaste" televizije Željko Mitrović.

Željko Mitrović: Beograd treba da dočeka Anđelinu raširenih ruku



"Pogrešno je u ovom trenutku napadati Anđelinu kada je film gotov, sada je treba pozvati u Beograd raširenih ruku. Ljudi poput njen nam mogu pomoći da popravimo sliku o nama. Evo, ja pozivam Anđelinu da bude gost Pinka koji će stati iza nje u ovom trenutku kada svi pokazuju ono što nije odlika Srba - loše gostoprimstvo" - rekao je vlasnik Pinka.

Mitrović kaže da Anđelinu ne treba kriviti jer nije ona jedina koja tako razmišlja već da treba Srbija da se pokaže u boljem svetlu.

"Anđelina je samo jedna od onih koji imaju iskrivljenu percepciju o Srbima. To ne možemo da promenimo svađama i antagonizmima, sada je vreme za objašnjenja i lobiranja jer smo u velikom deficitu međunarodnih prijateljstava" - objasnio je Mitrović.

Vlasnik Pinka kaže da je sada kasno da nastavljamo sa svađama već da moramo da promenimo mnogo toga.

"U vreme kada sam ja vodio raspravu sa Anđelininim timom i odustao od projekta zbog sadržaja, bila je šansa da nešto promenimo. Sada je besmisleno produbljivati razdor i generisati netrpeljivost" - izjavio je Željko Mitrović

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>