Svet

Region

Vudi Alen: Afera Polanski je idiotska priča

Američki reditelj Woody Allen se osvrnuo na aktualnu aferu vezanu za njegovog kolegu Romana Polanskog, koju je okarakteriao kao "idiotsku priču", naglašavajući da je Polanski "platio svoj dug".

Vudi Alen: Afera Polanski je idiotska priča



"Mislim da je cijela ta priča idiotska. To se desilo odavno i on je mnogo propatio zbog toga. Zabranjeno mu je da uđe u SAD, bio je u zatvoru, ne mnogo, ali je bio. Platio je svoj dug. Polanski je nešto učinio, kažnjen je i dosta o tome", smatra Allen, dodajući kako je Polanski imao "težak život".

Tužioci iz Los Angelesa koji rade na slučaju Romana Polanskog su obavili razgovor sa britanskom glumicom Charlotte Lewis koja tvrdi da je poljsko-francuski reditelj i nju silovao kada joj je bilo samo 16. godina. Lewis, koja danas ima 42. godine, celu je stvar priznala na konferenciji u LA-u otkrivši da ju je Polanski silovao u svom stanu u Parizu 1982. godine, četiri godine pre nego što je dobila ulogu u njegovom filmu "Gusari".

Njen advokat je izrazio nadu da će Charlottine tvrdnje uticati na presudu Polanskom, koji se trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Švajcarskoj, iščekujući moguće izručenje SAD-u. Reditelj je priznao krivicu za seksualne odnose sa 13-godišnjom devojčicom, ali je pobegao u Francusku pre izricanja presude.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>