Svet

Region

Učesnica Velikog brata: Daniel me nije silovao

Učesnik brazilskog "Velikog brata" Daniel Enčez poslat je na ispitivanje u policijsku stanicu nakon optužbi za silovanje devojke koja nije bila pri svesti.

Učesnica Velikog brata: Daniel me nije silovao



Policija je tokom prošle nedelje upala na snimanje rijalitija zbog 30-godišnjeg Daniela Ečeza za koga se sumnja da je seksualno iskoristio 23-godišnju Moniku Amin.

Daniel je izbačen iz šou-a nakon što se na internetu pojavio 7-minutni snimka scene u krevetu. Njegova majka Aparecida izjavila je: "To je sve samo senzacionalizam"

Silovanje u brazilskom Velikom bratu?! (Video 18+)
Devojka je negirala silovanje i rekla producentima da nije ništa planirala da ima sa Danielom pored koga je legla te subote.

"Pokupili smo donji veš i jorgane koji su poslati na identifikaciju kako bi videli da li ima tragova sperme. Analiziraćemo i video snimke i uporediti ih sa njihovim svedočenjem" - rekao je šef policije Antonio Rikardo Nunces.

Skandal je odjeknuo u brazilskim medijima, a Ečezu preti zatvorska kazna za seksualno iskorišćavanje. "U to vreme, devojka je bila ranjiva i nije bila pri svesti za vreme događaja, zato mu preti kazna od 8 do 15 godina" - rekao je tužilac Kristian Monerat.

Snimak koji je objavljen prilično je mutan, a sve se odvija preko pokrivača. Brazilski mediji objavili su kako se devojka onesvestila u krevetu.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>