Region

Svet

Goca Tržan: Ja sam magnet za idiote i energetske vampire (Video)

Gostujući sinoć u emisji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić Alimpić pevačica Goca Tržan otkrila je gledaocima kakava je ona ustvari privatno.

Goca Tržan: Ja sam magnet za idiote i energetske vampire (Video)



Naime , pevačica je iskreno odgovarala na Jelenina pitanja i otkrila ko je zapravo ona kada se ugase kamere.

"Sve što piše u novinama, to je moj posao. Kada se ugase svetla ja sam samo Lenina majka. Moj život je jako dosadan" - rekla je Goca.

Iako je kao i većina razvedenih žena tvrdila da se nikada više neće udavati, Goca kaže da i dalje veruje u brak i ljubav za ceo život.

"Ja ipak verujem u brak i kad sam rekla da se više neću udavati to je bilo jer mi se sve skupilo, kada sam pomislila "zamisli šta bi bilo da se opet razvedem". Moji roditelji su i dan danas u braku i to srećnom, nikada nisu ni povisili glas jedno na drugo, tako da ja pored njih verujem u ljubav i brak" - kaže Goca i objašnjava razlog zbog čega je u medijima predstavljena kao agresivna i drčna osoba:

"Ne umem da lažem, privatno nisam ni drčna ni agresivna, to je samo na tv-u jer je to jedini način da sprečim gomilu idiota da se lepe na mene, jer sam ja kao magnet za energetske vampire."

Viber

Izvor: Svet Plus


>