Region

Svet

Soraja Vučelić: Vredelo je slikati se go (Video)

Soraja Vučelić preksinoć je u velikom finalu odabrana za "Zečicu godine". Među devojkama iz regije koje su se fotografisale za Plejboj, Soraja je pobedila sa više od 60 posto glasova. Zaplakala je tokom preuzimanja lente, a potom je propisno proslavila.

Soraja Vučelić: Vredelo je slikati se go (Video)



"Fenomenalno mi je bilo, jako sam srećna. Bila sam malo u šoku, ali ipak sam sinoć dobro proslavila. Stigli su nam gosti i iz Hrvatske, baš smo slavili do ranih jutarnjih časova. Koleginice su bile ljute, što je i očekivano. Ko gubi, ima pravo i da se  ljuti", rekla je Soraja i dodala da je očekivala pobedu:

"Ne mogu da kažem da nisam očekivala pobedu, donekle i jesam. Ne zbog sebe koliko zbog ljudi koji su mi slali poruke i glasali za mene. Videla sam da imam jaku publiku. Iznenađena sam, ali i drago mi je".

Kao nagradu dobila je, između ostalog, i put u Rim za dve osobe. Ipak, taj će poklon pokloniti nekome. "Putovanje ću pokloniti svom ocu, on neka povede koga bude želeo". Naravno da ću nastaviti sa golišavim editorijalima, ali sada želim malo da uživam u tituli, a onda ću videti šta ima i šta se nudi", rekla je Soraja o svojim planovima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>