Region

Svet

Viki Miljković i Šerif Konjević gostovali u Rumuniji (Video)

I ove kao i prethodnih deset godina u rumunskom gradiću Rešica udaljenom 100 kilometara od naše granice, u kome živi mnogo Srba, 13. januara bilo je veseloNaime, u organizaciji Ivanka Stojićevića, a u saradnji sa tamošnjom pravoslavnom crkvom već dugi niz godina organizuje se doček srpske Nove godine.

Viki Miljković i Šerif Konjević gostovali u Rumuniji (Video)


 
U velikoj školskoj sali ove godine skupilo se oko 300 gostiju koje su i ove godine zabavljali pevači iz Srbije, pa su to veče pevali Viki Miljković , Šerif Konjević. Osim njih dvoje nastupio je i orkestar Dragana Ćirkovića Ćire i harmonikaš Aca Čergar.
 
U njihovim pesmama uživalo je i staro i mlado, a Šerif Konjević je posebno popularan u ovom gradu, gde su dok je nastupao svi uglas pevali njegove pesme. Viki Miljković je sa svojim suprugom Tašketom otpevala čak tri bloka pesama, tako da je oduševila posebno mlađu generaciju koja je došla na doček. U znak zahvalnosti oni su je nesebično kitili novcem i tražili da se slikaju sa njom posle nastupa.

Posebnoj atmosferi je doprineo harmonikaš Aca, a koliko narod u ovom gradiću voli harmoniku govori činjenica da je muzičar čak 20 minuta svirao kolo, dok je raspoložena publika igrala.
 
Posle ponoći stigli su i ljudi iz Temišvara, gde je doček bio otkazan zbog malog broja gostiju. Oni nisu želeli da im propadne ovo veče, pa su došli da se lepo provedu uz naše pevače.
 
Zabava je trajala do šest sati ujutro, a zadovoljni organizator Ivanko nam se pohvalio da će ove godine u ovom gradu sigurno zapevati i dve najveće srpske muzičke zvezde Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović, jer je dobio odobrenje gradonačelnika ovog grada da ih dovede.



Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>