Region

Svet

Jelena Tomašević snimila spot na Ibizi

Jelena je proteklih dana snimala spot za pesmu "Gde da odem da te ne volim" u mondenskom letovalištu Ibiza u Španiji. Na preporuku publicity agencije iz Londona IMD koja zastupa hotele na Ibizi, desila se saradnja na obostrano zadovoljstvo.

Jelena Tomašević snimila spot na Ibizi



Jelena, koja je u Španiji prilično prepoznatljivo lice po svom učešću na Eurosong-u, nije ostavljala ravnodušnim meštane i mnogobrojne turiste, a mnogi su Jelenu videli kao proslavljenu latino divu Jennifer Lopez.

Spot je sniman na više lokacija na Ibizi, a pojedini kadrovi spota snimljeni su u jednom od najatraktivnijih hotela "ES VIVE" koji je prepoznatljiv kao odredište najpoznatijih DJ-eva na svetu.

Jelena je na Ibizi iskoristila vreme  da obidje znamenitosti glavnog grada Ibize Eivisse, kao i da uživa u noćnom životu ostrva koje nikad ne spava. Jedan od najpoznatijih noćnih klubova na svetu "PASHA" bio je par večeri za redom domaćin Jeleni i njenoj ekipi.

I ovo putovanje donelo je pregršt anegdota od kojih Jelena izdvaja sledeću: "Pošto smo imali vrlo zanimljivu rutu do Ibize, Beograd-Prag-Barselona-Ibiza,prilikom našeg dolaska u Barselonu, aerodrom je bukvalno neposredno po našem sletanju bio totalno blokiran zbog vulkanske prašine i sve je izgledalo kao na filmu. Sedeli smo šest sati na aerodromu u nadi da ćemo poleteti ka Ibizi, ipak smo morali da tu noć provedemo u Barseloni i tek narednog dana uputimo se ka našoj finalnoj destinaciji." 

Na kraju treba podsetiti da je pesmu komponovao Toše Proeski, da je tekst pisala Jelena Trifunović, a aranzman radio Alek Aleksov. Pesma se nalazi na kompilaciji "Toše Proeski i prijatelji" ,a naći će se i kao bonus track na Jeleninom novom cd-u na kome se uveliko radi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>