Region

Svet

Soraja Vučelić izabrana za Plejboj zečicu godine (Video+Foto)

Sinoć je na televiziji Pink završen izbor za "Plejboj plejmejt zečicu godine", a ovu laskavu titulu odnela je bivša učesnica Velikog brata Soraja Vučelić.

Soraja Vučelić izabrana za Plejboj zečicu godine (Video+Foto)





U samom finalu ovg takmičenja našle su se tri devojke, Anastasija Buđić, Soraja Vučelić i Una Grujić. Posle plesa koje su prikazele publici došao je i trenutak odluke. Nakon sabiranja glasova žirija i publike, Soraja Vučelić je osvojila 60 odsto glasova i ponela titulu prve srpske” zečice”. Pobednica je nakon proglašenja bila veoma uzbuđena i nije mogla da govori, ali kada su se strasti slegle izjavila je da će ova pobeda obeležiti njenu saradnju sa Plejbojem, kao i da namerava da pokloni nagradno putovanje. Soraja je dobila vredne poklone, između ostalog i bundu dizajnerke Suzane Perić i dijamantsku ogrlicu.



Tokom izbora, na Twitteru se vodila žučna rasprava oko toga koja devojka zaslužuje pobedu. Među njima se našle i mnoge poznate ličnosti.



Ivan Ivanović morao je da prokomentariše Ognjena Amidžića koji je bio jedan od članova žirija:
 
"Amidžić "pažljivo sam slušao ove devojke i mogao puno naučiti". To sve objašnjava. Goldfingerka se mršti, nekom smrde noge" - napisao je Ivan, koji je pored Ognjena prokomentarisao i Radu Radenović:

"Rada R oprala sudove, povezala kosu i u penjoaru došla u studio."
 
Pored Ivana, ređali su se komentari i ostalih učesnika Twittera:
"Hju Hefner se u krevetu okrece!"
 
"Imate li vi očeve i majke? Ponose li se sto im je "ćera izašla na televizor?"
 
Najviše komentara je izazvala izjava Rade Radenović u emisiji kada je za jednu od takmičarki koja je sedela na motoru rekla:
 
"Sad ćemo da proverimo kako mala jaše, rekla je Rada, ali to nije bio kraj njenim "izjavama", jedna od najboljih je ipak bila kada je "prekrstila" čuvenu Diskoteku 54 u broj 84."

Marko Kon se takođe oglasio uz komentar:



"Ovo je najbolja emisija na svim televizijama ikad! Ćao zdravo!"

Ognjan Radivojević takođe nije ostao ravnodušan:
"Efekti su kao u Hollywood-u. Ima i plakanja..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>