Region

Svet

Dunja Ilić: Nisam kao Lejdi Gaga (Video)

Spot mlade pevačice Dunje Ilić za pesmu “Euforija” stigao je i do Latinske Amerike, tačnije Perua, gde tvrde da je naša pevačica skandaloznija od Lejdi Gage!

Dunja Ilić: Nisam kao Lejdi Gaga (Video)



Jedan od najpoznatijih blogera iz Perua, Arturo Diaz, objavio je Dunjin spot opisavši je kao najskandalozniju i najhrabriju pevačicu iz Srbije, uz komentar da je skandaloznija i od Lejdi Gage.
 
"Ne mogu da kažem da mi to imponuje, jer nisam mislila da je bilo šta u tom spotu skandalozno. Pokazala sam manje nego što devojke pokažu na nekoj plaži, ali sve to deluje tako provokativno zbog moje energije. S druge strane, imponuje mi što je pesma “Nisam Laka, Maco” tako ogroman hit u Ukrajini, i što je “Euforija” krenula njenim stopama" – kaže Dunja i dodaje:
 
"Lejdi Gaga je veliki umetnik, ali mi poređenje sa njom ne laska jer svoju karijeru ne gradim na osnovu uzora, već onako kako se osećam u momentu kad pišem neku pesmu. Naravno, ne bih se bunila da “Euforiju” zavole i u Latinskoj Americi, ali ja svakako ne sanjam svetsku karijeru. Srbija je moja zemlja, i želim da pevam svom narodu" - kaže zadovoljno Dunja Ilić.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>