Region

Svet

Aca Ilić: Nikada više ne bih ušao u rijaliti

Pevač Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić odlučili su da posle novogodišnjeg nastupa 13. januara koji imaju u Parizu produže boravak kako bi uživali sa svojim sinom.

Aca Ilić: Nikada više ne bih ušao u rijaliti



"Iskreno rečeno, smučila mi se prednovogodišnja frka i jedva sam čekao da sve prođe. Kada sam Ivanu rekao da putujemo u Pariz, oduševio se i rekao:"Ćale, ti si stvarno kralj" - kaže Aca i dodaje da nikada ne bi snimio pesmu na stranom jeziku:

 "Ni u ludilu ne bih snimio pesmu na stranom jeziku, ne pada mi na pamet. Da bi čovek pevao na stranom jeziku trebalo bi da ga odlično zna. Nikad se ne bih usudio da tako nešto uradim. Možete li da me zamislite kako pevam, recimo, na japanskom? Svašta! Isuviše čvrsto stojim na zemlji da bih nešto tako radio".

Iako je dobio poziv da zajedno sa svojom suprugom Biljanom Jevtić uđe u rijaliti "Parovi", Aca je odbio ponudu produkcijske kuće:

"Nije dolazilo u obzir da Bilja i ja uđemo u Parove iz nekoliko razloga. Osim toga ko bi nam čuvao dete. Iskreno, nikad više ne bih ušao u rijaliti. Ja sam na Farmi bio da bih nahranio znatiželju, da vidim kako to sve izgleda iznutra. Sve ostalo je nepotrebno ponavljanje. Svako ko uđe više puta u neki rijaliti, grdno greši. Moj stav je da je za jedan život dovoljan jedan rijaliti" - rekao je pevač i dodao:

"Neki su postali profesionalni, kako bih rekao - rijalističari! Ne osuđujem ih, razumem i te ljude. Sramota je krasti, a biti profesionalni učesnik rijalitija i nije najstrašnija stvar na svetu. Ja nikada ne bih po svaku cenu radio neke stvari ali, bože moj, nismo svi isti" - zaključio je Aca Ilić.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>