Region

Svet

Aleksa Jelić sav u modricama (Foto)

Poznato je da zvezde naše domaće estrade sva dešavanja iz svog privatnog života vole da dele sa prijateljima putem Facebook-a. Tako je i poznati pevač Aleksa Jelić juče postavio sliku na kojoj sav u modricama leži na krevetu. Moramo priznati da prizor nije ni malo prijatan, a Aleksa je objasnio šta se zapravo dogodilo:

Aleksa Jelić sav u modricama (Foto)



"Da, da ...znam da će mnoge šokirati ova fotka, ali Vam moram reći da se čuvate svega onoga što rade tzv " Putevi Srbije "...ispred hotela Yugoslavija sam poleteo, pao i suljao se kao Supermen...i to samo zato što je iz kamiona firme " Putevi Srbije " ispalo malo viška zemlje, pa se napravio "brežuljak"!...svaka im čast, zbog njih sam ležao pune 3 nedelje a od odštete ni govora...Eh, da mi se to desilo negde drugde u svetu sada bih bio kao David Rockfeller!!!"  - napisao je Aleksa ispod slike.



Posle brojnih komentara u kojima su se njegovi fanovi zabrinuli za njega i njegovo stanje, pevača je objasnio da je ta slika nastala pre dve godine i da su te rane odavno zarasle, ali da je želeo da ovu fotografiju podeli sa njima.

"Dragi moji prijatelji, ma to je stara slika od pre par godina, našao sam je pre par dana i rekoh " e, vala ću da je okačim i da se podsetim "starih rana"...a i dobar izgovor da se skinem pred kamerama :))))... rane zalečene, ožiljci unutrašnji, sa željom da se nikada nikome ovako nešto desi..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>