Svet

Region

Mark Entoni u vezi sa 19 godina mladjom devojkom (Foto)

Bivši suprug Dženifer Lopez na Facebooku je objavio fotografiju svoje nove devojke Šenon De Lime, manekenke iz Venezuele koja je od njega mlađa 19 godina

Mark Entoni u vezi sa 19 godina mladjom devojkom (Foto)



Ubrzo nakon što je u javnosti odjeknula vest da je posle sedam godina došao kraj njenom braku sa Mark Entonijem , Dženifer Lopez pronašla je novog dečka. Pevačica je sa 18 godina mlađim igračem Kasperom Smartom počela da se  pojavljuje na javnim mestima, a upoznala ga je i sa svojim trogodišnjim blizancima Maksom i Emom.

To se nije svidelo njenom bivšem mužu koji je  zbog toga poludeo i odlučio da zatraži zajedničko starateljstvo nad njihovom decom. Ljubomorni Entoni uskoro je i sam odlučio da otkrije kako je i on ponovno zaljubljen. Na Facebooku je postavio fotografiju na kojoj grli i ljubi novu devojku, manekenku iz Venezuele Šenon De Limu .
 
"Za Šenon moj kip slobode. Šaljem ti poljupce" - napisao joj je Marc na Twitteru nakon čega su im prijatelji čestitali na srećnoj vijesti.

Entonijev sin Čez Muniz, koga je usvojio dok se zabavljao sa Debi Roasdo, izrazio je svoje oduševljenje očevom novom devojkom.

"Za sve moje prijatelje na Twitteru i sve ostale pratite najbolji par u 2012. godini kao i za mnogo drugih godina koje dolaze" - napisao je Muniz.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>