Region

Svet

Želje poznatih u 2012: Bekuta želi novu ljubav, Romana stan!

Srpski “vipovci” ne misle samo na sebe već i vama žele sve najbolje u novoj 2012. godini

Želje poznatih u 2012: Bekuta želi novu ljubav, Romana stan!



Ana Bekuta

"U 2012. godini sebi želim uspešne koncerte i novu ljubav!"

Marija Šerifović

"Želim nam svima da budemo zdravi i pravi, kako fizički, tako i psihički! A za sebe, da ne ureknem, planovi su uglavnom poslovni. Jedan od njih je da napokon počnem da radim na petom albumu."

Milan Gutović

"Želim svima srećnu Novu godinu i mnogo zdravlja. To isto želim i sebi."

Cakana

"Želim da mi se ne ponovi 2011, sve me nerviralo. Mada, nema tu šta da se izmišlja. Želim zdravlje i da otputujem u Kinu, da vidim Kineski zid i da prestanem da pušim. Ako bude sreće, da dobijem i četvrto unuče. Želim svima što više dece."

Anabela Bukva

"Sebi želim mir u duši, osmeh na licu i da sam okružena dragim ljudima, jer sam zahvaljujući njima to što jesam. Mada, prestala sam mnogo da priželjkujem, prepustiću sve sudbini."

Milan Stanković

" U Novoj godini želim da posetim Zabranjeni grad u Pekingu i obiđem zidine iza kojih je živeo poslednji kineski car iz dinastije Ćing."

Mirka Vasiljević

"Sebi želim zdravlje i sreću, jer zdravom čoveku ništa ne treba, a ako je to još začinjeno srećom, sve ostalo ćemo lako stvoriti."

Katarina Ostojić Kaja

"Želim sreću, zdravlje, ljubav i ostvarenje nečega što sam zamislila, ali neću još ništa da pričam… Hoću da je moja porodica zdrava, isto kao i ljudi koje volim. A dete… pa, ne želim ga još uvek."

Mima Karadžić

"Poželeo bih da snimimo još 24 epizode serije „Budva na pjenu od mora“, jer je, s obzirom na krizu u celom okruženju, to veliki podvig. Ono što želim i sebi i drugima jeste sledeće: Dolaze ružna vremena u kojima je najteže biti i opstati, ali je najteže biti čovek. Što se ljubavi tiče, reći ću ovako: Nek traje ono što imam u sebi i na sebi."

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>