Region

Svet

Nevena Đorđević i Igor Terzija: Vreme je da razmislimo o svojim osećanjima, možda otputujemo zajedno

Nevena Đorđević i Igor Terzija, superfinalisti „Prvog glasa Srbije“, u novogodišnjem intervjuu kažu da je njihov odnos još na nivou simpatija, ali da će se to promeniti sada kada se takmičenje završilo, jer su ih, kako kažu, u tome sprečavale obaveze! Nakon Nove godine planiraju da se posvete karijeri i nisu razočarani što nisu pobedili!

Nevena Đorđević i Igor Terzija: Vreme je da razmislimo o svojim osećanjima, možda otputujemo zajednoKako se osećate, s obzirom na to da ste ispali na korak do pobede?

Igor: “Prezadovoljan sam, jer je drugo mesto veliki uspeh. Mislim da smo sve troje pobednici! Davoru, naravno, čestitam. Drago mi je što je pobedio. On je dobar dečko, pevač, naš dobar prijatelj…”

Nevena: “Sve sam očekivala! Nijanse su odlučile i, naravno, glasovi publike. U trenutku kad su rekli da je Davor prošao, nije mi bilo svejedno, i bilo mi je žao što neću otpevati te dve pesme koje sam spremila.”

Nije pravilo da pobednici muzičkih takmičenja naprave karijeru…

Igor: “Dosad smo dobijali podjednako medijske pažnje, došli smo do samog kraja svi. Davor je prvi, on je dobio neke povlastice, ali mislim da tek posle takmičenja kreće prava borba!”

Nevena: “To zavisi od nas samih. Svakome je otvoren put. Jeste pobedniku malo više pruženo, ali i sa nama će raditi i mi ćemo raditi na sebi. To je najbitnije!”

Kakvi su vam planovi?

Igor: “Voleo bih da posle Nove godine, kada prođu praznici, napravim humanitarni koncert, da snimim lepu pesmu i spot kojima bih obradovao publiku.”

Nevena: “Imala sam ponuda i dosad, ali mislim da će ih tek biti!”

Da li planirate da snimite duet?

Igor: “Sve je moguće.”
Nevena: “Što da ne? To bi bilo baš zanimljivo!”

Pre ulaska u šou imao si devojku. Sad imaš mnogo obožavateljki…

Igor: “Mnogi misle da sam s tom devojkom raskinuo nakon što sam ušao u šou. Mi smo raskinuli mnogo pre toga. Što se tiče popularnosti i obožavateljki, neki me pitaju kako ću se izboriti s tim. Ja i ne planiram da se borim!”

Nevena, ti si imala dečka kad si ušla u takmičenje…

Nevena: “Ova dva meseca sam bila druga osoba, napeta, čak i nepodnošljiva u nekim trenucima, tako da dečko to nije mogao da trpi. Bili smo zajedno godinu dana i veza jeste bila ozbiljna, ali nismo se viđali. Priče o mojoj vezi sa Igorom su uticale na njega, teško se nosio s tim, i to je presudilo.”

Rekao si da je tvoj odnos s Nevenom na nivou simpatije. Da li se to promenilo?
Igor: “Ostalo je na nivou simpatija.”

Nevena: “Bilo bi dobro da imate kameru i da snimate naše poglede… Igor je divan dečko, vrlo simpatičan, tako lepo peva i svira… Imamo lep odnos, a kako će se on razvijati, videćemo!”

Zbog čega?

Igor: “Dosad su nas sprečavale obaveze oko takmičenja. Sad kad je sve gotovo, imamo vremena da razmislimo o svemu.”

Kako ćete proslaviti Novu godinu?

Igor: “Negde daleko, gde me niko ne zna.”
Nevena: “Planiram da odem negde daleko, gde me niko ne zna. Da odem iz Srbije.”
Sa kim?

Igor: “Pošto iz cele ekipe jedino Nevena i ja nećemo raditi te večeri, možda se dogovorimo i odemo negde zajedno.”

Šta ćete poželeti u ponoć?

Igor: “Karijera mi je na prvom mestu! Da bude što više posla.”
Nevena: “Pre svega zdravlje, pa onda ljubav, sreću, a posao dođe sam od sebe!”

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>