Region

Svet

Igor Terzija: Ukoliko se Nevena vrati bivšem, razumeću

Igor Terzija, mladi kikbokser i pevač za koga su mnogi bili sigurni da će biti pobednik "Prvog glasa Srbije", kaže da mu nije žao što se to nije dogodilo, da je srećan što je Davor pobedio, a da sada uživa u slobodi i druženju s prijateljima, kojih se tokom boravka u kući uželeo.

Igor Terzija: Ukoliko se Nevena vrati bivšem, razumeću



"Napokon sloboda! Nedostajaće mi šou, ali falilo mi je malo slobode. Navikao sam da se krećem, da izađem s prijateljima na kafu, roditelji su mi nedostajali... Nisam navikao da sedim i da ne radim ništa. Da dobijam, što se kaže, sve na tacni. Ipak, nedostajaće mi i društvo iz kuće. Bilo nam je super dok smo živeli zajedno. Najlepše je bilo dok je nas desetoro bilo na broju. Proveli smo dva prelepa meseca zajedno, znate kada ste s nekim toliko dugo, spavate u istoj sobi, doručkujete, viđate se svaki dan, i kada izađete iz toga - ne možete da budete ravnodušni. Najlepše nam je bilo pred spavanje, jer smo se tada super zabavljali", kaže Igor.

Nevena Prvi glas Srbije: Još uvek mi stoji knedla u grlu
Iako nije poneo titulu "Prvog glasa", Igor sebe bez ikakvog dvoumljenja vidi na muzičkoj sceni. "U ovome sam se potpuno pronašao, a samo takmičenje me je samo utvrdilo u toj misli. Sada ostvarujem san koji sam počeo da sanjam sa 15 godina. Samo takmičenje mi je mnogo pomoglo, jer smo, između ostalog, svi mi dobili instant popularnost, koju možemo da iskoristimo ako budemo brzi. To znači da moramo da budemo prisutni sve vreme na sceni. Zato planiram maksi singl posle praznika, a možda i neki spot."

Igor priznaje da je već počeo da dobija nagrade. Gde god da krene, ljudi ga prepoznaju. Do sada nije bilo nikakvih nepristojnih ponuda od obožavateljki, sem nekoliko poruka na Fejsbuku, ali i to je deo ove priče. Pored toga što planira da snimi singl i spot, Igor kaže da bi voleo da sarađuje i s Vladom i s Maretom, mada misli da Vlado više odgovara njegovom senzibilitetu. "Nastaviću da se bavim pop muzikom. Od nastupa trenutno nemam ništa zakazano jer ne bih voleo da radim klupske svrike. Više bih voleo da to budu neki koncerti."

Za kraj intervjua smo ostavili najškakljivije pitanje. Pitali smo Igora kakva su njegova osećanja u vezi s Nevenom i da li će mu biti teško ako se ona pomiri sa bivšim dečkom. "Joj, to me svi pitaju... Za sada smo u prijateljskom odnosu, dobro se slažemo, prijamo jedno drugom kao osobe, ali ništa više od toga ne postoji među nama. Ako se nešto desi, desi se, a ako ne, i to je OK. Ne znam da li će se pomiriti sa bivšim dečkom, ja ću je u svakom slučaju podržati šta god da odluči i uvek ću ostati njen prijatelj."

Pitali smo ga i da li se čuje sa bivšom devojkom i da li je pomislio kako je njoj zbog svega ovoga. "Nas dvoje smo bili tri godine zajedno. Raskinuli smo dva dana nakon kastinga i više nismo u kontaktu. Jednostavno, nije išlo. Pred kraj veze su počeli problemi i sporazumno smo raskinuli. U početku mi je bilo teško, ali su mi takmičenje i ulazak u kuću pomogli da to prevaziđem."

Tokom takmičenja je bilo lepih, ali i teških trenutaka, a Igor kaže da mu je najteže padalo ono vreme kada se odlučivalo o tome ko će ispasti. Ipak, nedostaju mu ta napetost, konstantna tenzija i to što su non-stop bili u nekoj žurbi. "Moram da kažem da sam na finalnoj gala večeri bio najsmireniji i najsrećniji od početka takmičenja. Nimalo mi nije krvo što nisam pobedio i veoma mi je drago zbog Davora. Kod njega se nekako videla ta neverovatna želja da pobedi. On vlada scenom i ima harizmatičan osmeh. Kad sam čuo njegovo ime tokom proglašenja, nimalo se nisam iznenadio, jer sam tipovao na to da će on poneti titulu najboljeg. Doduše, moji favoriti su bili Filip i Darija", rekao je Igor Terzija.

Izvor: Blic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>