Region

Svet

Dušan Svilar: Igor Terzija je zaslužio pobedu

Pobeda Davora Jovanovića u Prvom glasu Srbije definitivno je podelilo estradu. Iako svi smatraju da je Davor kvalitetan pevač, mnogi od njih smatraju da je Igor Terzija zaslužio pobedu.

Dušan Svilar: Igor Terzija je zaslužio pobeduTako je i pobednik Zvezda Granda Dušan Svilar podelio mišljenje sa svojim prijateljima na Facebook-u:

"Svi finalisti Prvog glasa su sjajni pevaci, ali Igor Terzija je jedini zasluzio pobedu. Kada vratimo film i setimo se celog takmicenja, on je u svakom krugu pevao izvanredno i ponašao se pristojno. Ne gledam ovo sa subjektivne strane zato što se poznajemo i što smo iz istog grada, ovo sam sve gledao potpuno objektivno i nadao se njegovoj pobedi. Kako god, verujem da će ih pobediti na drugi način i da ce zacčpiti usta svim onima koji su bili protiv njega" – napisao je Dule na svom profilu.

Sa druge strane puno je pevača koji su misle da je Davor zasluženo pobedio. Pa pored Ane Kokić, Mirka Gavrića, Ane Milenković, ali i Milana Stankovića koji je pohvalio Srbiju koja je konačno izabrala nekoga ko poseduje harizmu i energiju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>