Region

Svet

Miloš Bojanić: Nisam dobio 100 nego 32 hiljade evra sa " Farme"

Miloša Bojanića je učešće u rijalitijima, izgleda, koštalo više nego što je očekivao! Zbog vređanja Jevreja na „Dvoru“ završio je na sudu, a više od godinu dana čekao je da mu uplate novac osvojen za pobedu na „Farmi“. Tek onda su počeli problemi. Pevač u intervjuu za Kurir tvrdi da nije dobio para koliko je trebalo!

Miloš Bojanić: Nisam dobio 100 nego 32 hiljade evra sa



"U rijalitiju sam, mimo osvojene prve nagrade, samim učešćem zaradio 48.000 evra, ali nisam znao da se to poništava ako osvojiš 100.000 evra. Isto tako, po ugovoru televizija Pink uzima 20 odsto i kad se od tih primljenih 80.000 oduzme mojih 48.000, ispada da je prva nagrada zapravo 32.000 evra. I to bez plaćenog poreza na dobit, koji sam takođe obavezan da platim" -rekao je Bojanić i dodao:

"Video sam to na internet-strani nekog albanskog lista, a tekst je pisan na srpskom jeziku. Nisam izjavio ono što su oni napisali. Isprovocirali su me pitanjima i tonom, ali nikada nisam rekao da ne dam pare za decu u Bijeloj, kao što nikada nisam pominjao sumu od 5.000 evra, koja se u tom tekstu pominje" - kaže pevač objašnjava šta se zapravo desilo:

"Problem je nastao kad sam odlučio da za svoj novac deci kupim poklone i da im na manifestaciji „Otvorena vrata“, koju u tom domu održavaju svake godine 28. decembra, donesem i uručim paketiće. Razmišljao sam i da se prerušim u Deda Mraza i da tu decu usrećim u svakom pogledu. Direktoru Borislavu Đukanoviću se to, očigledno, nije svidelo, jer mi se od momenta kad sam mu saopštio svoje planove više nije javljao".
Kaže Miloš i objašnjava kakav je dogovor bio:

"Obećao sam deci pomoć i svi znaju zašto to dosad nisam učinio. Čim mi je novac legao na račun, rešio sam da ispunim obećanje, a način na koji ću to uraditi je, valjda, samo moja stvar. Kako neko može da spekuliše koliko ću ja da odvojim od svoje nagrade i šta planiram da toj deci poklonim. Uvredio sam se kad mi je direktor rekao da ne donosim paketiće sa slatkišima" - kaže Bojanić i dodaje:

"Nisam mislio da se pojavim tamo sa siromašnim poklonima. Tražio sam mu specifikaciju, na osnovu koje bih deci kupio šta im treba i kako bih znao veličinu garderobe i brojeve cipela. Ništa od toga nisam dobio, a ni direktor mi se više nije javljao. Posle je objavljen članak, a potom su usledili grozni komentari i pretnje na moj račun. No, to me neće sprečiti da pomognem toj deci. Pozvaću Međunarodni Crveni krst i preko njih ću organizovati pomoć."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>