Region

Svet

Bora Drljača oduševio publiku u Pertu

U Srpskom centru u pertskom Madingtonu u petak je organizovano druženje na kojem je učestvovalo pet zabavljača na čelu s veteranom Borom Drljačom.

Bora Drljača oduševio publiku u Pertu



Poznati pevač pobrao je velike aplauze. Ohrabrio je mlađe kolege iz grupe i pokazao im kako se zabavlja publika. Veseli Bora pevao je i izazivao sve na igru, uz prepoznatljive numere, kao recimo "Stari vuk" u kojoj kaže: "Crnooka postaće ti vruće, ako ti se Krajišnik privuče". Pevao je i onu "Plači, mala, plači", "Danijela", "Ljubio sam garave i plave", "Zašto mi dušu rani", "Hani" i mnoge druge hitove iz svog repertoara.

Drljača nije krio da je udovac, te je hrabrio slobodne žene da mu priđu. Posetioci su se lepo zabavljali, a potom je Bora potražio pomoć od Snežane Kilibarde, tako da su zajedno nastavili s pesmom i igrom.

Bora Drljača kaže: "Gostovao sam 12 puta u Australiji, a posebno mi se sviđa klima u Pertu. Želeo sam ponovo da dođem u maju naredne godine, ali sam sprečen zbog ponude da učestvujem u Farmi. Bože zdravlja pa ću se potruditi da ponovo dođem i posetim prijatelje i obožavaoce u Australiji."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>