Region

Svet

Sergej Ćetković: Uskoro nova pesma

Najluđu noć Sergej Ćetković dočekaće radno ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, a 2. januara nastupiće u hotelu "Palas" u Petrovcu. Kako će Sergej 31.decembra ispred Skupštine nastupiti nešto kasnije, ponoć će dočekati u toplom domu.

Sergej Ćetković: Uskoro nova pesma



"Volim kada sam u prilici da Novu godinu prvo čestitam svojima. S obzirom na to da ću te noći nastupiti kasnije, ostaću kod kuće i, ukoliko uspem da nađem odgovarajući broj kostima Deda Mraza, potrudiću se da se malo zabavim sa ukućanima i podelim im novogodišnje poklone", rekao je pevač za Novosti.
Sergej će uskoro publiku obradovati novim singlom kojim će najaviti album na proleće.

"Mislim da je pravo vreme da posle gotovo dve godine publiku obradujem novom pesmom. Planirao sam da početkom marta krenem sa najavom novog diska, tako da će nova pesma biti odličan uvod u ono što će publika slušati početkom 2013. Sećam se kada smo predstavili pesmu "Dva minuta", sa velikom dozom sumnje u taj noviji zvuk koji nije bio baš karakterističan za mene, ali je ipak postala veliki hit i nametnula malo tvrđi zvuk novog albuma. I sada ćemo gajiti čist pop zvuk sa modernim aranžmanima i svetskom produkcijom."

Sergej je bio jedan od aktera humanitarnog događaja i pevao za novo srce Marijane Ševo. Kaže da u našoj zemlji treba da bude još više takvih manifestacija.

"Bogu hvala da je operacija u Beču uspela, Marijana se sada oporavlja i očekujem njen povratak u Srbiju, da se napokon upoznamo i ispričamo. Bio je to jedan od mojih najlepših koncerata, nabijen emocijama i pozitivnom energijom, kada smo svi kao jedan svirali i pevali samo za Marijanu. Mi smo vrlo emotivan i human narod, ali nas je vreme u kome živimo otupilo i nateralo da okrećemo glavu od problema ljudi oko sebe. Sa nevericom pristupamo raznim humanitarnim akcijama, jer se mnogo toga zloupotrebljava, i više puta su slične manifestacije loše organizovane, sa većim troškovima od prihoda. Ipak, mnogo je onih koji se trude da svet učine lepšim mestom za život", zaključio je pevač.

Izvor: Novosti
 

Viber

Izvor: Svet Plus


>