Region

Svet

Plejboj zečice promovisale kalendar za 2012. godinu (Foto+ Video)

Sinoć se u beogradskom klubu "Opposite" održala promocija Plejboj kalendara za 2012. godinu.

Plejboj zečice promovisale kalendar za 2012. godinu (Foto+ Video)


Atmosfera je već na samom početku žurke bila uzavrela kada se za miks pultom pojavila skoro gola DJ Baby Face. U svom seksi kostimu skakutala je u ritmu muzike a onda je priredila pravi spektakl tako što je obnažila svoje grudi, popela se na miks pult  u mini gaćicama i pokazala telo koje je bilo prepuno šljokica. Ubrzo su joj se pridružile plejboj zečice Soraja Vučelić i Anastastija Buđić predstavljajući Plejboj kalendar za 2012. godinu i pozirajući mnogobrojnim fotoreporterima.







Ništa manje, u centru pažnje su se našle i ostale Plejboj devojke- Isidora Ivančević, Andrea Ranković, Martina Rajić... One su se ludo zabavljale u posebnom separeu, čak su se u jednom trenutku i međusobno slikale.

Mnogi gosti ove žurke bili su isprepadani od policajki koje su kružile klubom. Tačnije to su bile devojke na štulama obučene u uniforme koje su animirale i zabavljale sve u klubu, opipavajući ih i upozoravajući na njihovo sumnjivo ponašanje.



Pogledajte deo sinoćnje atmosfere iz kluba ali i sa snimanja Playboy kalendara koji će se poklanjati uz januarski broj magazina.






Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>