Region

Svet

Karleuša poklanja karte deci za svoj koncert!

Jelena Karleuša prekosutra održava koncert u Areni na Novom Beogradu, a više puta je najavila nevidjen spektakl. Posle pisanja štampe da je Cecinoj deci nudila karte, JK je rešila da deci svih svojih kolega pokloni ulaznice.

Karleuša poklanja karte deci za svoj koncert!



"Pročitala sam danas da sam jednoj od koleginica ponudila karte za njenu decu, to naravno nema veze sa istinom, ali su mi dali dobru ideju, tako da ću svoj deci mojih kolega pokloniti karte za ovaj spektakl. Ali je bitno da naglasim da nijednu nisam podelila, kao što mnogi rade pred svoje koncerte. Publika će te večeri imati priliku da na sceni vidi i čuje Sašu Matića i Mirzu Hamzića sa kojima imam duete".

"Svi će biti pozitivno šokirani i videti nešto što nikada niko nije imao prilike da predstavi našoj publici. Koncert će trajati dva sata, jer nije izvodljivo da duže izdržim na sceni, a u inat sam spremna da svaku pesmu otpevam uživo, i to uz jako teške koreografije. Ništa na našoj sceni neće biti isto nakon 15. maja, a dogodine je rezervisano Ušće".

"Atina i Nika neće biti na koncertu jer su jako male, a i ja nisam pristalica toga da se deca dovode na tako velike manifestacije. Duško će svakako biti prisutan, ali najbolji sud kako je sve prošlo doneće publika. Što se tiče „gej zastava“, i to ću ostaviti kao tajnu, ali želim da istaknem da to neće biti nikakva provokacija, već ću kao i do sada podržati različitost, a verujem i mnoge navesti da drugačije razmišljaju" - završava Karleuša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>